Mutatjuk az új Hellboy-t!

Hirdetés

Alakul az új Hellboy film stáblistája, a stúdió pedig egy képet is megosztott az új címszereplőről. David Harbour megjelenése a korábbi Pokolfajzot fizimiskáját idézi.

Még mindig csak az előkészületei zajlanak a 2018-ban érkező új Hellboy filmnek, bár abban egészen biztosak lehetünk, hogy a forgatások még az idei évben megkezdődhetnek. Ami biztos, hogy az eredeti képregényt jegyző Mike Mignola is alaposan kiveszi a részét a munkából, illetve a készítők egy felnőttesebb, korhatáros filmet szeretnének a vászonra álmodni.

A főszerepben David Harbour tűnhet majd fel, aki a Stranger Things című sorozat seriffjeként lehet például ismerős. Az ellenfele Milla Jovovich lehet, akit már szerződtettek, de nem régiben Daniel Dae Kim is szerződést írt alá Ben Daimio szerepét illetően.

Fontos tudni azt is, hogy nem egy harmadik Hellboy filmmel lesz dolgunk, ergo Guillermo del Toro-nak már kevés köze lesz a filmhez. A mexikói direktor egy ideig bizakodott azt illetően, hogy trilógiát készíthet a sztoriból, pár hónapja azonban kiderült, hogy a stúdió inkább mindent elölről kezdene. Nyugalom, ennek ellenére nem egy eredettörténettel indulunk majd az ígéretek szerint.

A rendezést amúgy a horrorfilmes témában is otthonosan mozgó Neill Marshall vezényelheti, aki egyébként többek között a Trónok harca sorozaton is dolgozhatott. Nála vélhetően jó kezekben lesz a projekt.

A stúdió pedig végre az első képet is megosztotta. Nyilván még nem zajlanak a forgatások, így nem forgatási fotóval örvendeztettek meg minket, de Hellboy-ról befutott az első fotó.

David Harbour Hellboy

Harbour meglehetősen kipattintotta magát, ebben Don Saladino volt a segítségére, akinek oldalán egy applikációval állítólag nyomon is lehetett követni és közösen csinálni a feladatok a színésszel.

Harbour tehát kész, a színészek névsora is alakul, vélhetően tényleg közel járunk már a forgatások megkezdéséhez.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE