A Náci zombik rendezője most sci-fiben utazik

Hirdetés

A Netflix felügyelete alatt készülhetett el Tommy Wirkola, a Náci zombik rendezőjének legújabb alkotása. A What Happened to Monday egy ütősnek ígérkezik sci-fi lesz Noomi Rapace főszereplésével.

Az elmúlt időszakban a Netflix nem csak saját készítésű sorozatokba fektetett be, hanem bizony filmes fronton is igyekeznek alkotni. Will Smith főszereplésével jön az ígéretes Bright. Valamint ott van az I Am the Pretty Thing That Lives in the House vagy a Rebirth.

Ehhez pedig a Noomi Rapace főszereplésével érkező What Happened to Monday-t is hozzávehetjük. Az első előzetes alapján ugyanis egészen korrekt szórakozásra van kilátás.

Ne feledjük, hogy Noomi Rapace pazar alakítást nyújtott az Élesítve című akciómoziban. Ezt a tehetségé pedig úgy tűnik, hogy Tommy Wirkola filmjében is kamatoztathatja. Igen, a What Happened to Monday rendezését az a Tommy Wirkola vezényelte, aki a Boszorkányvadászokat, de még inkább a Náci zombikat készítette. Mindkét felvonást.

Wirkola szerintem remek rendező, még ha a Boszorkányvadászok nem is tartoznak a kedvenceim közé. A What Happened to Monday-re viszont érdemes lehet odafigyelni.

A sztori egyébként a jövőben játszódik, még hozzá egy elég ijesztő jövőképet kapunk. A túlnépesedés és az éhínségek miatt a kormányok kénytelenek bevezetni az „egyetlen gyerek” politikáját. Drasztikusnak, de valahol sajnos mégis reálisnak tűnik a dolog ebben a világban. Azonban egy család elég komoly bajba keveredik, miután hetes ikrek születnek. Apuka azonban nem esik kétségbe, lányai mind-mind más személyazonosságot kapnak és a hét különböző napjairól nevezi el őket a férfi.

Ám egy nap a hivatal munkatársai rájönnek, hogy szar van a palacsintában és a lányok nyomába indulnak. Pont Monday azaz Hétfő húzza a legrövidebbet és az ő kárára történik minden.

A Netflix nem csak Rapace-t szerezte meg a sorozat főszerepére, hanem mellette Willem Dafoe és Glenn Close is szerepet kap a végeredményben. Egészen biztatónak tűnik ez, igényes és ötletes akció-sci-fi-nek.

A film augusztus 18-tól, tehát mától elérhető.

What Happened to Monday előzetes:

Megosztom:Share on Facebook15Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE