Nagyon vereti az Overlord előzetes

Hirdetés

A Paramount Pictures néhány hónapnyi jegelés után végre bemutatta az Overlord előzetest. A végeredmény bitang jónak tűnik.

J. J. Abrams produceri felügyelete mellett készülhetett el az Overlord című horrorfilm, amellyel kapcsolatban bőven akad érdekesség. Mindjárt ki is térek ezekre.

Viszont vegyük gyorsan szemügyre a történetet. A második világháború idején járunk, ráadásul a normandiai partraszállás idején – a sztorit azonban most teljesen más szemszögből ismerhetjük meg. Egy olyan kalandba keveredünk, amelyben a történelem könyvek lapjain egy huncut szó sincs.

Néhány amerikai katona keveredik ugyanis szembe a nácikkal – ez persze még benne van a könyvekben, csak, hogy ezek a nácik természetfeletti erővel rendelkeznek és szörnyű kísérletek eredményei.

Ebben talán még nem is volna semmi különös, viszont furcsa lehet, hogy a stúdió naptárban ez a film korábban Untitled Cloverfield Project néven szerepelt. Úgy tűnt, hogy a szóban forgó univerzum egy következő, sorban a negyedik darabja lehet. Aztán viszont jött az Overlord cím, Abrams pedig úgy nyilatkozott, hogy ennek a filmnek igazából semmi köze nincs a Cloverfield univerzumhoz.

Azt persze jól tudjuk, hogy Abrams nagy kópé, így aztán még az is lehet, hogy végül kiderül, csak van valami közös a sztorikban. Az Overlord előzetes mindenesetre egyelőre erről nem árulkodik.

A filmet Julius Avery rendezte, aki 2014-ben a Fenegyerekkel rukkolt elő,  a főbb szerepekben pedig Jovan Adepo, Jacob Anderson, Iain De Caestecker, John Magaro, Wyatt Russell és Bokeem Woodbine tűnik fel.

A tengerentúli premier 2018. október 26-án várható, viszont úgy tudni a magyar mozikba is debütálhat az alkotás egy hónappal később, november 22-én.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE