Nem csak Rick intett búcsút a The Walking Dead-nek

Hirdetés

Andrew Lincolnc The Walking Dead-es búcsúja azt hiszem tisztasor. Azonban van más is, aki az évad hátralévő részében már biztosan nem fog feltűnni.

Lauran Cohanről van szó, akinek a helyzete egészen érdekes. A színésznőnek a hírek szerint a fizetésével is voltak problémái, de egyébként is gondolkozott a váltáson. Aztán jött vele szembe a lehetőség is – David Hemingson Whiskey Cavalier című sorozatában kapott főszerepet, amit el is vállalt. Így tulajdonképpen azt is lehetett tudni, hogy ő sem lesz ott a 9. évad mindenegyes részében.

Ennek ellenére talán mégis meglepő, hogy a legutóbbi volt az ő búcsú felvonása is. Az időugrást követően ugyanis vele már nem találkozhatunk – legalábbis a 9. évadban biztos nem.

Ami miatt ez furcsa, hogy míg Rick egész korrekt lezárást kapott. Oké, nyilván tudjuk, hogy mit ötölt ki az AMC-vel, de a sorozattól búcsúzott és az eseményeknek komoly szereplője volt. Zombik elől menekült, sőt régi harcostársakkal forgatott. Maggie viszont feltűnt, végül életben hagyta Negan-t és kijött az Alexandriai börtönből.

Nyilván a következő részben valami magyarázatot kapunk majd arra, hogy hova tűnt, de látni már nem fogjuk. Persze az időbeli ugrás erre lehetőséget is ad, mégis szomorú, hogy a búcsú így sikerült.

Hozzá kell tenni gyorsan, hogy az esetében talán nem végleges a dolog. A Whiskey Cavalier ugyanis ha esetleg mégsem jön be, akkor úgy tudni, hogy Cohan akár visszatérhet a zombis világba. Talán az AMC is számít erre. Ha viszont az új széria siker lesz, akkor Maggie búcsúja meglehetősen méltatlan. Talán a tervezett filmek egyikében találkozhatunk vele, de ez abszolút találgatás.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE