Nem lesz Freddy-Jason-Ash horror!

Hirdetés

Már több mint 10 éve téma, hogy milyen vagány volna, ha elkészülhetne a Freddy-Jason-Ash horrorfilm. Képregény formában már összejött a dolog, filmen viszont szinte biztos, hogy sosem fogjuk látni.

2003-ban a Freddy vs. Jason film összejött. A végeredménnyel kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Én pont azok közé tartozom, akik bírták a végeredményt. Akkortájt pedig egy ötlet alapján felmerült, hogy talán izgalmas lehetne, ha a két antihős mellé Ash, A gonosz halott szörnyabálója is csatlakozhatna.

Képregény változatban találkozhattak is a rajongók egy történettel, de nyilván a többség filmet akart. A dolog aztán évről-évre előkerül. Néhányan pedig bizakodtak abban, hogy talán nem teljesen halott az ügy, hiszen Ash, ha nem is az említett két rosszfiúval, de visszatért. Az Ash vs. Evil Dead pedig egy kifejezetten szórakoztató és jól sikerült visszatérés és széria.

Ennek ellenére azonban mégsem dörzsölhetjük a tenyerünket, hiszen a Freddy-Jason-Ash horror szinte biztos, hogy nem fog megvalósulni, erről maga Bruce Campbell nyilatkozott.

„Nagyjából egy öt perces egyeztetésünk volt a filmről a New Line Cinema-val. Ők kerestek meg minket, hogy mit szólnánk az ötlethez. Mi meg annyit válaszoltunk, hogy nagyon jó, legalább Ash végezhet mindkettőjükkel. Nem igazán jutottak szóhoz, végül annyit mondtak, hogy ez nem megvalósítható. Mi csak Ash jogai fölött rendelkezünk, az ügyben nem dönthetünk, hogy a másik két fickó mit csináljon vagy egyáltalán meghalhatnak-e. Így aztán kreatív szempontból már is halott volt az egész. Pénzügyileg pedig az a gond, hogy hárman kellene osztozni a bevételeken, arra pedig nem vagyunk rászorulva.”

Sajnos a felvetés érthető. Gondoljunk csak bele abba, hogy az újabb Péntek 13 film körül is milyen viták vannak. A jogok ugyanis állítólag több helyen vannak és lehetetlennek látszik egy újabb filmet készíteni a karakterrel. Pedig ott csak egyetlen figuráról van szó, nem mind a háromról.

Egyelőre tehát jobb, ha nem is feszegetjük a dolgot.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE