Nem tréfa! Itt vannak a gyilkos fánkok!

Hirdetés

Ha nem tudtad, hogy mi hiányzott az életedből, akkor most segítünk. Megmutatjuk a Gyilkos fánkok támadása című film előzetesét. Reméljük, hogy már fogyasztottál ma alkoholt.

Az agyament filmesek körében egyáltalán nem meglepő, hogy tényleg minden hülyeség az eszükbe jut. Amikor pedig a félőrültek a horror zsánerén belül szeretnének alkotni, akkor olyan dolgok születnek, mint a Killer Condom, a Gyilkos paradicsomok támadása, vagy a Rubber, amelyben egy gumikerék a gyilkos.

Ezen tárgyak sorába most a fánkok is csatlakoznak.

Az igazsághoz mondjuk hozzá kell tennie, hogy Scott Wheeler filmje 2016-os, akkor már a tengerentúli fel lehetett lelni az internetes kínálatban a produkciót. Illetve néhány kisebb film fesztivál felhozatalába is beerőltették, novemberben pedig, ha minden igaz néhány tengerentúli mozi is műsorra tűzi ezt a művészeti gyöngyszemet.

Ennek okán be is futott az Attack of the Killer Donuts előzetes, ami pont azt ígéri, amit már címében is sejtett.

A történet a megszokott mederben csordogál. Egy őrült tudós valami szörnyűséges dolgot katyvaszt ki a laborjában. Azonban baleset történik és a szer fánkokkal érintkezik, aminek hatására a finomságok emberre veszélyes, vérengző fenevadakká mutálódnak. De tudod mit? Kár ezt továbbragoznom.

A filmet Scott Wheeler rendezte, akinek direktorként olyan filmeket köszönhetünk, mint a Transmorphers – Robotinvázió, a Pokoli mélység vagy az Avalanche Sharks. Bár érdemes megemlíteni, hogy Wheeler digitális effektekkel is foglalkozik. Ilyen téren pedig volt köze a Xena sorozathoz, a Horrorra akadva 2. részéhez vagy A rózsa véréhez is. Illetve a The Asylum összeshez, hiszen a stúdió rengeteg alkotásán volt lehetősége dolgozni – ergo azért annyira nem ügyes effektes.

A film főbb szerepeiben pedig Zs-listás arcokkal találkozhatunk. Justin Ray (Apocalypse L.A.), Kassandra Voyagis (Kleopátra, Éden kertjei), Michael Swan (Piranhaconda, Gazdagok és szépek), Kayla Compton (Highway to Havasu), Lauren Compton (ClwonTown) és Aaron Groben (A harag országútja) nevébe botolhatunk.

Attack of the Killer Donuts előzetes:

Megosztom:Share on Facebook30Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE