Nem tudni meddig tart a The Walking Dead

Hirdetés

Az a helyzet, hogy még Robert Kirkman sem tudja, hogy meddig tart a The Walking Dead. A történet ötletgazdája, úgy gondolja, hogy a képregény bőven túléli majd a sorozatot is.

Robert Kirkman egy interjúban beszélt arról, hogy véleménye szerint a The Walking Dead képregény sokkal tovább fog tartani, mint a sorozat, viszont ő sem tudja, hogy az egyiknek vagy a másiknak mi lesz a vége.

Ebből persze nem kell arra következtetni, hogy az AMC-n futó sorozatnak hamarosan harangoznak. A The Walking Dead ugyanis még mindig a legnépszerűbb széria a csatornán. Ráadásul a 7. évad is egészen nagyot durrantott. A kezdőrész mindenképpen és habár azt követően visszaesett egy kicsit a nézettség, azért a kétségbeesés határától még bőven messze van.

Ráadásul korábban a csatorna részéről, ha jól emlékszem volt egy olyan nyilatkozott, hogy 10 évadig mindenképpen szeretnének eljutni. Ez pedig úgy tűnik, hogy azért nincs veszélyben, sőt ha minden igaz már a nyolcadik felvonás elkészülését is nyugtázhatjuk.

Emellett a rajzolt változatról is érdemes szót ejteni, ami az elmúlt egy évtizedben sem vesztett a népszerűségéből. Sőt talán a sorozat még húzott is ezen az egészen.

Kirkman ez utóbbival kapcsolatban megemlítette, hogy amíg igény van a képregényre, addig neki lesz mivel megtöltenie a lapokat. Szerinte pedig erre igény lesz még jó ideig, még akkor is, amikor már a színészek és a sorozat rég elbúcsúztak.

Ezzel kapcsolatban persze felmerül az is, hogy vajon mi lesz a sztori vége? Ezt Kirkman sem tudja. Sem a sorozat, sem pedig a képregény esetében. Ezt állítása szerint senki sem tudja, sőt a tévés kreatívok sem tudják a választ a kérdésekre. Igazából arra sem, hogy miként szabadult el a vírus, mi miatt tört ki a járvány. Egyáltalán egy világméretű dologról van-e szó.

A Fear the Walking Dead ugyan kicsivel többet mutatott a járvány elindulásával kapcsolatban, de igazán ott sem kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Lehet, hogy nem is fogunk soha.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE