Nem vagyok sorozatgyilkos előzetes – A Doki bedurvul

Hirdetés

Megérkezett a Nem vagyok sorozatgyilkos előzetes. A főszerepben mindenki Dokija, Christopher Lloyd „áll át a sötét oldalra”. Egy 15 éves fiatal pedig nyomozni kezd utána, mert imádja a sorozatgyilkosokat.

Még 2009-ben jelent meg Dan Wells regénye a Nem vagyok sorozatgyilkos, ami nem olyan régen magyar fordításban is megjelent. A végeredmény ráadásul egy tényleg korrekt kis történet volt. Az a fajta, amit érdemes lehet elolvasni, ha ismered a betűket.

Sejthető volt, hogy a megfilmesítés is elkerülhetetlen lesz, nem olyan régen pedig tényleg neki láttak a munkálatoknak.

A rendezést Billy O’Brien vezényelhette, akitől még 2005-ben az Elkülönítve című filmet láthattuk, de a felejthető Dühöngő dimenziót is ő dirigálta. Legutóbb pedig a Scintilla című horror rendezői székében csücsülhetett.

A regényt felhasználva a forgatókönyvbe is volt lehetősége beleírni, ez utóbbiban mondjuk Christopher Hyde is a segítségére volt.

A 15 éves John Wayne Cleaver szerepét végül Max Records-ra osztották, akit pár éve, egy kicsit fiatalabban A bébisintérben is láthattunk Jonah Hill oldalán.

A sorozatgyilkos szerepére pedig Christopher Lloyd lett kiszemelve. A Doki pedig örökre Doki marad, de mégis egészen ígéretes ez a szereposztás. Nyilván miatta, nem pedig Max Records miatt.

A filmet a South by Southwest fesztiválon már bemutatták, az még márciusban történt, azóta pedig több fesztivál mellett már az interneten is debütált a produkció.

A történet szerint John Wayne Cleaver egy 15 éves fiatal, akinek a hobbija a hullák. Csak így, egyszerűen és legalább annyira rémisztően. John biztosan nem normális, a terapeutája szerint is szociopata, viszont nem sorozatgyilkos. Igaz nagy érdeklődik irántuk, ám a sötét útra igyekszek nem rálépni, annak ellenére sem, hogy a kísértés borzalmas.

John érdekes hobbija talán nem is véletlen, hiszen a családja által üzemeltett halottasház körüli teendők egészen kiskora óta besegít. Amikor pedig a kisvárosban, ahol él egy sorozatgyilkos is felüti a fejét, John nyomozásba kezd.

Mindent szeretne megtudni a fickóról, ahogy pedig egyre több és több információt szerez be, kezdi gyanítani, hogy egy emberfeletti képességekkel bíró gyilkossal van dolga.

Nem vagyok sorozatgyilkos előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE