Nesze nekünk! Csavartak egyet a The Walking Dead készítői!

Hirdetés

Kedvenc (!?) zombis sorozatunk háza táján hetek, sőt hónapok óta Andrew Lincoln távozása, ha úgy tetszik karakterének halála volt a téma. Aztán eljött a rész és a készítők megleptek minket. De kis kópék! Vigyázat spoilerek következnek!

Spoileres rész következik.

Tényleg.

Jó, én szóltam.

Ha eddig eljutottal az olvasásban, akkor gondolom túl vagy a The Walking Dead legutóbbi részén. A készítők már régóta húztak minket Rick Grimes halálával. Ha jól rémlik egy interjúban olyan is elhangzott, hogy megtornáztatják a  könnycsatornákat és valóban méltó és szívszorító lesz a sorozat főfőhősének halála. Aztán mégsem így történt.

Rick úgy tűnt feláldozza magát, hidat robbant, meg ment mindenkit és pontot tesz saját történetének végére. Viszont az utolsó percekben kiderült, hogy Grimes túlélte a robbanást, azt most ne firtassuk, hogy miként. Majd jött a helikopter, Rick pedig tovaszállt.  Viszont él!

Ez pedig nem véletlen. A terv pedig már kész is van az AMC háza táján. Nem feltétlen arra kell spekulálnunk, hogy Rick Grimes majd néhány évad múlva visszatér. Ez legalábbis egyelőre egyáltalán nem téma. A visszatérés viszont igen!

A legutóbbi rész után ugyanis Scott M. Gimple, az AMC tartalomigazgatója bejelentette, hogy a csatorna jelenleg három filmen dolgozik, ezek mindegyikében szerepet szánnak Andrew Lincolnnak. A filmek az AMC-n debütálnak, de az ígéretek mozifilmes minőségről szólnak. Az első forgatását jövőre kezdenék meg, ennek a sztoriját maga Gimple írhatja és ebből derül ki, hogy mi is történt Rickkel. Na, meg hogy egyáltalán mi az A és B-típus.

„Ez nem a vég kezdete, hanem a kezdet vége. Rögtön megtetszett az ötlet, hogy egy nagyobb sztorit meséljünk el. Ráadásul mindig is kíváncsi voltam, hogy mi zajlik a világ többi részén, amellyel nincsenek kapcsolatban a szereplők. Nagyon izgalmas, hogy ezt egy viszonylag zárt formában fogjuk elmesélni, de az is lehet, hogy ez egy nagyobb történetszál kezdete. Scott Gimple-lel már a negyedik évad környékén beszéltünk erről. Akkor hasonló volt az élethelyzetünk, kis gyerekeink voltak és gondolkoztunk azon, hogy mi lesz velünk a következő években. Akkor azt találtuk ki, hogy csináljuk ezt az egészet a nyolcadik évadig. Akkor jött el az a pont, amikor a forgatások miatt egyre kevesebbet tudtam a családommal lenni, viszont közben mégis imádtam Rick karakterét és az egész világot. Ezért is gondoltam, hogy miért ne folytassuk ezt egy kicsit másként” – mondta el a színész.

A csatorna részéről úgy hiszik, hogy a film valóban kezdete lehet valaminek és az univerzum további szerteágazó részekkel bővülhet. Filmek, sorozatok és speciális részek is szerepelnek a tervek között, akár vadonatúj helyszínek is képbe kerülhetnek.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE