Neve Campbell ott lehet a Sikoly 5. részében

0
2

Úgy tűnik fordulat állt be a tervezett új Sikoly-film esetében. Eddig azt hittük, hogy egy reboot vagy remake lesz, amit kapunk, ám Neve Campbell állítólag tárgyal egy szerepet illetően.

Wes Craven 1996-ban mutatta be a Sikoly első felvonását, ami mára igazi klasszikus lett. Természetesen ennek fényében több folytatást is kapott a produkció, a legutóbbi, negyedik részt 2011-ben. Ráadásul a hosszabb szünet ellenére ez sem volt annyira rossz, sőt.

Az elmúlt időszakban sorozat formájában is megelevenedett a történet, bár talán ez a változat akkora sikert már nem élt meg a rajongók körében, mint a filmek.

Eddig arról szóltak a hírek, hogy a Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezésében érkező új Sikoly-film valamiféle reboot vagy újragondolás lesz, azonban Neve Campbell friss interjúja egy picit cáfolni látszik ezt.

A színésznő, aki a filmekben a főhőst, Sidney Prescott-ot alakította, elmondta, hogy igazából zajlanak a tárgyalások annak kapcsán, hogy visszatér a főszerepre. Hozzátette, hogy a járványhelyzet miatt most picit lassabban halad a folyamat. A színésznőt a készítők keresték meg, ráadásul egy levelet is írtak neki, amelyben biztosították, hogy Wes Craven örökségét mindenképpen tiszteletben fogják tartani és a kiváló rendező emléke előtt adóznának új filmjükkel.

A színésznő azt is hozzátette, hogy nagyon szereti Sidney Prescott karakterét, így jó esély van rá, hogy újra a bőrébe bújik.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a többiek felbukkanására számíthatunk-e, bár arra Neve Campbell is célzott, hogy úgy volna igazán ütős a produkció.

Ennél hivatalosabb információnk egyelőre nincsenek, nem feltétlen sokat tudni arról, hogy a rendezőpáros mikor is szeretné bemutatni az új Sikoly-filmet, persze a jelenlegi helyzetben ebben semmi meglepő nincs.