Nézz körbe a Resident Evil világában!

Hirdetés

Most már aztán tényleg nem sokat kell várni az utolsó Resident Evil premierjére. A magyar mozik január végén mutatják be a filmet, amihez most egy 360 fokban készült videó is érkezett.

Nem igazán tudom, hogy a Resident Evil filmek kapcsán érdemes-e belemenni egy kis kesergésbe. Szerintem annak idején elég jól kezdett a történet, ami aztán az idő múlásával meglehetősen komoly tempóban indult romlásnak. Leginkább talán az olcsónak tűnő CGI és a szörnyek részről-részre történő überelése tette tönkre a franchise-t. Vagy talán az, hogy a történet egy idő után teljesen lapos lett.

Erről mondjuk semmiképpen a tökös nőt alakító Milla Jovovich tehet, őt ismét jóleső érzés lesz Aliceként látni. Immáron utoljára.

Hősnőnk történet ugyanis így vagy úgy, de a végéhez ér. Legalábbis így szólnak az ígéretek és a címet elnézve azért jó eséllyel Paul W. S. Anderson sem akar felköpni és aláállni. Másrészt pedig nem is gondolnám, hogy Az utolsó fejezet esetleg anyagilag akkorát durrant, hogy muszáj lesz újabb folytatást készíteni.

Az előzetes amúgy talán annyira nem is volt rossz. A marketinggépezet pedig az újabban elég divatos 360 fokban készült videóval is előrukkolt.

Lehet én vagyok teljesen enervált a mai napon, de a Milla Jovovich felvezetésével érkezett videó elég gyengus. Mint valamelyik korai, még kezdetleges grafikával bíró Resident Evil játékot nézné az ember – vagy itt nem működik megfelelően a gép. A nyomasztó hangulat, a logó hullák és a felbukkanó szörnyek még talán működhetnének is. Ezzel a kinézettel viszont nálam pont az ellenkezőjét sikerült elérni, messziről kerülnöm kell a mozit a vetítések idején.

Oké, persze túlzok, hiszen kíváncsi vagyok, hogy mivel fejeződik be a történet, ez a videó azonban nem lett tökéletes.

Milla Jovovich mellett amúgy ez alkalommal is lesznek ismerős arcok és még sosem látott karakterek is. Ali Larter, Ruby Rose, Iain Glen, Willaim Levy, Shawn Roberts, Rola, Eoin Macken és Joon-Gi Lee neve is ott figyel a stáblistán.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE