Nightwatch mozifilm is szerepel a Sony tervei között

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy a Sony komolyan gondolja a Pókember Univerzumból ismerős karakterek felvonultatását. A legújabb hírek szerint Nightwatch történetét is filmre vinnék Spike Lee vezényletével.

A Sony a Venom film bejelentésével jelezte, hogy szeretnének egy önálló filmes univerzumot alkotni, amelyben a Pókember képregényekből ismerős karakterek bukkanhatnának fel. Naná, hiszen ezen figurák jogai vannak a birtokukban.

Ami biztos, hogy 2018-ban befuthat a Venom film. Bár a forgatások egyelőre nem kezdődtek meg a tervek szerint, de úgy tudni, hogy nem komoly a baj.

Aztán a stúdió jelezte, hogy nem csak egyetlen filmben gondolkoznak, hanem több másik karaktert is szeretnének bemutatni a vásznon. Így aztán Silver Sable és Fekete Macska is filmszerepet kaphat, de úgy tudni, hogy Kraven és Mysterio jogai sem kallódnak el, hiszen ők is ott lehetnek majd valamelyik alkotásban.

Ráadásul a legújabb hírek szerint Nightwatch is önálló filmben parádézhat, legalábbis most így szólnak a nagyratörő tervek.

Sokat nem tudni a tervezetről, állítólag Edward Ricourt (Szemfényvesztők) írhatja a forgatókönyvet, a rendezői posztra pedig Spike Lee-t (A belső ember, Malcolm X, Szemet szemért) szeretnék megnyerni a direktori posztra. Vélhetően egyébként ebben az esetben is egy durvulósabb, korhatáros filmre van kilátás. Ezt mondjuk nem erősítette meg senki, de a Sony eddig így gondolkozott.

Amúgy megvan Nightwatch?

A karakter még a ’90-es években tűnt fel az egyik Pókember képregényben. Ráadásul később egy saját képregény-sorozatot is kapott, még ha ennek ellenére sem tartozik Magyarországon a legismertebb Marvel-karakterek közé.

Nightwatch alias Dr. Kevin Trench egy napon szemtanúja lesz annak, hogy egy láthatatlanságot biztosító ruhát viselő hős az életét veszti. Leveszi a maszkot a férfiről és saját maga, kicsivel idősebb arcát látja a maszk előtt. Ezt követően egy szigetre menekül és így próbálja meg elkerülni a talán elkerülhetetlent.

A végzete elől azonban nem tud megszökni, ezért inkább úgy dönt, hogy a ruha eredetét kezdi tanulmányozni és hőssé válik.

Nightwatch kosztümje nagy erőt és nagy ellenálló képességet biztosít viselőjének, ráadásul képes magát javítani is a nanotechnológiai megoldásoknak köszönhetően. A köpenyt a hős saját tudatalattijával tudja irányítani és még repülni is képes benne.

Nightwatch alapvetően a jó fiúk közé tartozik, több alkalommal harcolt közösen Amerika Kapitánnyal vagy éppen Fekete macskával is. Többnyire hasonló öltözékkel bíró gonoszokkal vette fel a harcot.

Talán egy eredettörténettel rukkol majd elő a Sony. Egyelőre nem tudni, de ha jönnek a részletek, akkor rajta leszünk az ügyön.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE