Nyáron már forog a Hívatlanok 2?

A legutóbb meglehetősen szomorú hírek érkeztek a Hívatlanok 2 háza tájáról. A Relativity Media csődje miatt úgy tűnt, hogy sosem fog elkészülni a várva várt folytatás. Néhány producer azonban úgy tűnik megmentheti a projektet.

Novemberben a Hívatlanok első részét rendező Bryan Bertino is elég kedvetlenül nyilatkozott és mondhatni elkönyvelte, hogy a Hívatlanok 2 sosem fog elkészülni. A jó hír, hogy a korábbi direktor téved. Hiszen néhány producer és a „thefyzz” a Relativity Media és a film segítségére sietett.

Ez a stúdió többek között a Náci zombik 2. részéből is kivette a részét, de A 657-es járat vagy a nem régiben bemutatott 47 Meters Down is a nevükhöz fűződik. Ők vették meg a jogokat, így zöld utat biztosítva a projektnek.

Úgy tudni, hogy ennek fényében változásokra is lehet számítani. A rendezést biztosan nem Bryan Bertino vezényli majd, a helyét Johannes Roberts kapja meg. Mondjuk úgy tudni, hogy Bertino egyébként is „csak” íróként lett volna jelen és Marcel Langenegger (Szex telefonhívásra) lehetett volna a rendező, ám mégis Roberts lett a befutó. Ez valahol érthető is lehet, hiszen az említett 47 Meters Down az ő kezei közül került ki, így az új stúdió saját embert szeretett volna a film élén látni. Robert vezényelte a Storage 24 című horrort és az elég nagy baromságnak tűnő Az ajtón túl című filmet is. Hátha most a 47 Meters Down-hoz hasonlóan valami izgalmasat tesz le az asztalra.

Ő maga úgy nyilatkozott, hogy hihetetlen módon izgatott a filmet illetően és örül. Naná.

A tervek továbbra is úgy szólnak, hogy a Hívatlanok 2. része egy lakókocsi parkban játszódik majd, ahol egy négytagú család kerül slamasztikába. Egy háromfős társaság zaklatja majd hőseinket.

A szereplőválogatás ha minden igaz jelenleg is zajlik. A forgatások pedig vélhetően az Egyesült Államokban zajlanak majd, valamikor nyáron kezdhetik meg a  munkálatokat.

Azt még nem tudni, hogy mikor lesz a premier. Bár a nyári forgatás fényében szinte biztos, hogy valamikor 2018-ban érkezik meg a Hívatlanok 2.

CLOSE
CLOSE