Nyílt tengeren: Cápák között (2017)

Hirdetés

A Nyílt tengeren széria újabb résszel bővül 2017-ben. Persze a közös mindösszesen annyi az elődökkel, hogy itt is vannak bőven cápák.

Nyílt tengeren: Cápák között (2017)

 

Magyar cím: Nyílt tengeren: Cápák között
Eredeti cím: Cage Dive
Műfaj: dráma, horror, thriller
Mozipremier (USA): 2017. augusztus 11.
Mozipremier (Magyar): 2017. szeptember 14.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Gerald Rascionato
Forgatókönyvírók: Gerald Rascionato, Stephen Lister
Filmstúdió: Just One More Productions, Exit Strategy Productions

Nyílt tengeren: Cápák között története:

Három kaliforniai barát úgy dönt, hogy beneveznek az egyik extrém valóságshow-ba egy saját készítésű filmfelvétellel. A barátok ausztrál utazásukat szeretnék rögzíteni, egészen pontosan annak legextrémebb és érdekesebbnek ígérkező szegmensét. A hőseink terve ugyanis az, hogy egy ketrecben alá merülve cápák között lubickoljanak és mindezt rögzítsék. A kaland közben azonban egy nem várt baleset következik be, amely után a három jó barát feldühödött és nagyon éhes fehér cápák között találja magát a vérrel és hússal beetetett tengerben. Csakhamar a túlélés lesz a tét.

Szereplők:

Joel Hogan, Josh Potthoff, Megan Peta Hill, Pete Valley, Mark Fell, Christopher Callen, Tara Wraith, Teagan Berger, Chris Bath, Robert Ovadia, Paul Adams, Wilma Adams, Mary O’Neill, Nicholas Phelan, Matthew Phelan

Képek, poszterek:

Előzetesek, videók, spotok:

Érdekességek:

A Nyílt tengeren című franchise még 2003-ban indult útjára. A Bahamákon forgatott amerikai produkció meglehetősen kis költségvetésből készülhetett el. Nem sikerült rosszul és a készítési költség sokszorosát termelte vissza.

Néhány éven belül jöhetett is a folytatás, ami itthon Elsodródva címen jelent meg 2006-ban.A forgatások ekkor már Máltán zajlottak, a rendezést egy német direktor, Hans Horn vezényelte.

A Cápák között tulajdonképpen a franchise harmadik felvonása, amely már kézi kamerás megoldást választott magáénak. A forgatások ez alkalommal ausztrál fennhatóság alatt zajlottak. A forgatókönyvet és a rendezést is Gerald Rascionato vezényelhette. A fiatal filmes korábban rövid alkotásokkal jelentkezett, illetve a Happy Fun Time Now című showműsor köthető a nevéhez. A tervek szerint a jövőben egy újabb thriller jellegű filmmel jelentkezik majd.

A Nyílt tengeren: Cápák között jellegéből fakadóan is meglehetősen kis pénzből készülhetett el. A női főszerepet az a Megan Peta Hill kapta, aki korábban az Odaátban és az X-aktákban is kapott már epizódszerepet. Nem csak ő, hanem színésztársai is ismeretlennek számítanak. Joel Hogan és Josh Potthoff sem tűnt fel még sok helyen.

Megosztom:Share on Facebook15Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE