Őket láthatjuk a Wayward Sisters sorozatban

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a régóta tervezett Odaát spin-off sorozat valóban elkészülhet. Nagyon úgy néz ki, hogy egy női szereplős szériára van kilátás. A CW már a szereplők névsorát is közzétette.

Ahogy arról már beszámoltunk testvérsorozatot kaphat az Odaát, vagy ha úgy tetszik Supernatural. Az új széria a Wayward Sisters elnevezést viseli és egy jól ismert karaktert, Jody Mills seriffet állítja a középpontba. Ez már korábban is biztos volt, ahogy az is, hogy a karaktert továbbra is Kim Rhodes kelti életre.

A korábbi bejelentéssel egy időben a CW már azt is elszórta, hogy Mills mellé több női karaktert is szeretnének, akik aztán részt vesznek majd a szörnyvadászatban.

Rhodes mellett Kathryn Newton, Briana Buckmaster, Katherine Ramdeen és Clark Backo már biztosan szerepet kap az újabb Odaát spin-off próbálkozásban. Igen, újabb, hiszen 2014-ben Bloodlines címen már szeretett volna a csatorna elindítani egy testvérsorozatot. Nem jött be a dolog. A pilot epizódot az anyasorozatba ágyazták, de a nézők nem voltak odáig azért, amit kaptak. Így aztán a csatorna inkább kikukázta a dolgot és nem is rendelte be a folytatást. Na de talán majd most.

Wayward Sisters

A bejelentett szereplők közül persze nem csak Kim Rhodes lehet ismerős. Kathryn Newton például Claire Novak. Ő tulajdonképpen Castiel lánya, vagy azé a porhüvelyé, akibe Castiel testet öltött. 4-5 alkalommal már feltűnt a sorozatban.

Briana Buckmaster ilyen szempontból szintén zenész. Igaz ő csak három alkalommal, de felbukkant az Odaátban. Egy fiatal és jópofa seriffet alakított Mills-hez hasonlóan. Természetesen most is Donna Hanscum bőrébe bújhat. Kezdővadász lehet, ahogy azt a sorozat szerelmesei tudják is. Eleinte ő több bajt okoz majd, mint amennyit segít.

Katherine Ramdeen azaz Alexis Jones szintén feltűnt már az anyasorozatban. Így aztán Clark Backo számít kakukktojásnak, aki abszolút újonc lesz a szériában.

Sokkal többet egyelőre nem tudni a Wayward Sisters sorozatról. Vélhetően a felvezetése hasonló lehet, mint a korábbi, 2014-es spin-off tervezetnek. Így az Odaát 13. évadában bukkanhat majd fel a bagázs, hogy aztán a tesóktól különválva is folytassák a szörnyvadászatot.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE