Öldöklő szerelem (2017)

Hirdetés

Rosario Dawson és Katherine Heigl egymás ellenlábasai lesznek. Az Öldöklő szerelem, ahogy címében is mutatja egy bonyolult párkapcsolatot helyez a középpontba.

 

Magyar cím:  Öldöklő szerelem
Eredeti cím: Unforgettable
Műfaj: dráma, thriller
Mozipremier (USA): 2017. április 21.
Mozipremier (Magyar): 2017. április 20.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Denise Di Novi
Forgatókönyvírók: Christina Hodson, David Leslie Johnson
Filmstúdió: DiNovi Pictures, Warner Bros.

 

Öldöklő szerelem története:

A szakítás sosem könnyű. Pláne, ha a szerelemből időközben házasság lett, de mégis elmúlt a varázs. Tessa (Katherine Heigl) még nem igazán van túl a volt férjén (Geoff Stults). David azonban már mondhatjuk elfelejtette a nőt. Olyannyira igaz ez, hogy eljegyzi új szerelmét, Julia-t (Rosario Dawson).

Julia abban bízik, hogy végre valóban rátalált a boldogság, amire valljuk be már éppen ráférne. A múltja tragédiákat rejt, a jövője azonban talán még a korábbiaknál is nehezebb lesz. Tessa ugyanis képtelen feldolgozni, hogy a férfi, aki egykor őt szerette, már másnak adta a szívét.

Az egykori szerelem, azonban őrültségbe csap át. Tessa úgy dönt, hogy megpróbálja tönkre tenni a pár életét. Ráadásul az erkölcstelen és gonosz eszközöktől sem riad vissza. Lassan már csak a bosszú az, ami élteti őt.

Szereplők:

Rosario Dawson, Katherine Heigl, Geoff Stults, Cheryl Ladd, Whitney Cummings, Robert Wisdom,  Isabella Kai Rice, Simon Kassianides, Jayson Blair, Alex Quijano, Marissa Morgan, Aline Elasmar, Leslie A. Hughes, Kincaid Walker, Lauren Rose Lewis

Öldöklő szerelem fotók:

Öldöklő szerelem előzetes:

Érdekességek:

Az eredeti tervek úgy szóltak, hogy az Öldöklő szerelem női főszerepeit Kate Hudson és Kerry Washington kapják. Ebből azonban nem lett semmi. Kerry Washington ugyanis egy másik filmet választott. Úgy döntött, hogy inkább a Bizonyosság forgatásaiban vesz részt. Ekkor Kate Hudson is kikerült a képből. A színésznők helyére ekkor érkezett Rosario Dawson és Katherine Heigl.

A rendezés sem mindvégig Denise Di Novi kezében volt. Amma Asante (Belle, Egy egyesült királyság, A Way of Life) ülhetett volna a direktori székben. Azonban, amikor Kerry Washington másik filmet választott, akkor a rendező is odébb állt. Így Denise Di Novi került a képbe. Neki az Öldöklő szerelem a rendezői bemutatkozása. Bár régóta ott van a filmes szakmában. Producerként már 1983 óta részt vesz filmek elkészítésében. Az Ed Wood, a Macskanő,  a Ha maradnék, az Őrült, dilis, szerelem vagy a Danny Collins mind-mind hozzá köthető alkotások.

Az Öldöklő szerelem forgatásait még 2015 augusztusában kezdte el a stáb. Los Angelesben zajlottak a munkálatok.

A filmben Katherine Heigl dublőre Jennifer Sims volt, aki nem mellesleg profi lóversenyző.

Érdekesség lehet, hogy az Öldöklő szerelem előzetese megbukott a Bechdel-teszten. Ennek a tesztnek a lényege a következő. A filmek szexizmusát vizsgálják és azt figyelik, hogy elhangzik-e két női szereplő neve, beszélgetnek-e egymással és ha így történik, akkor a férfiakon kívül más szóba kerül-e.

Az Öldöklő szerelem forgatókönyvét a Bezárva írója, Christina Hodson és David Leslie Johnson (Az árva, Démonok között 2., The Walking Dead) készítette el.

Megosztom:Share on Facebook3Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE