Oltári az új King Kong előzetes

Hirdetés

Az elmúlt napokban érkezett fotók és plakátok után végre befutott az új King Kong előzetes, ami már a Comic Con-os után a második a sorban. Ez alkalommal a címszereplőt is láthatjuk, sőt kiderül, hogy nem ő lesz az egyetlen óriás fenevad.

Igazság szerint már a Comic Con-on bemutatott Kong: Koponya-sziget előzetes kifejezetten ütős volt. Egy látványos akciózást ígért, viszont hiányérzetünk lehetett. Igaz sejtettük is, hogy a nagy majmot nem mutogatják majd sokat. Teljes egészében nem is láthattuk őt.

Ezzel szemben a most érkezett új King Kong előzetes ilyen szempontból is igyekszik maradandót alkotni. Annál is inkább, mert az egy dolog, hogy King Kong előkerül és végre akciózik bőven, valamint a monumentális méreteit is megcsodálhatjuk.

Viszont nagyon úgy néz ki, hogy Jordan Vogt-Roberts és stábja nem csupán egyetlen óriás szörnnyel készül számunkra. Az új King Kong előzetes ugyanis villant még néhány másik óriás fenevadat is, amelyek közül a többség nem tűnik éppen kezes báránynak.

Vogt-Roberts rendező persze már korábban is jelezte, hogy nem egy újabb szerelmes történetre kell számítani. Inkább egy akciódús filmet szerettek volna, egy félelmetes szörnnyel a főszerepben. Ez egyelőre úgy tűnik működni fog. Ráadásul King Kong talán csak a király lesz a szigeten.

Tom Hiddlestone és Brie Larson, na meg ugye John Goodman és Samuel L. Jackson, illetve a többiek komoly slamasztikába keverednek.

Kong: Koponya-sziget plakát

A Kong: Koponya-sziget pedig ugye tudjuk, hogy egy franchise része, pontosabban annak második eleme. Az első a Gareth Edwards rendezésében készült Godzilla volt, ami 2018-ban folytatást kap. Majd a jelenlegi tervek szerint 2020-ban befut a Godzilla vs. King Kong mozi.

A helyzet pedig az, hogy azért ebben a világban nagyon sok történet lehet. Én őszintén szólva bízom abban, hogy sikeres lesz akár a jövőre érkezik új King Kong film, akár a Godzilla folytatás na meg a két monstrum összecsapása. Egy izgalmas óriás szörnyes franchise lehet a végeredmény, ha okosan keverik a kártyákat a Legendary-nál.

A Kong: Koponya-sziget 2017. március 10-én kerül a mozikba. Tűkön ülve várjuk, főleg egy ilyen bitang jó előzetes után.

Új King Kong előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE