Idén sem maradunk karácsonyi horror nélkül

Hirdetés

Paul Tanter rendezésében pont a napokban mutatják be a tengerentúlon az idei év karácsonyi horrorját. A Once Upon a Time at Christmas kicsit olyan, mintha Harley Quinn megkapta volna a spin-off filmjét.

Tanter brit rendező, aki több alkotáson is túl van már. Igaz talán ezek közül olyan nagyon ismerősnek talán egyik filmje sem hat. Jack Falls, He Who Dares, Kill Ratio és még sorolhatnánk, de minek.

Soron következő produkciójával viszont érdemes lehet foglalkozni, hiszen a horror zsánert hívatott, reméljük erősíteni. A történet egy karácsonyi horrorfilmet ígér egy Mikulásnak öltözött faszival és női segítőjével a főszerepben.

A címszereplő hőseink úgy tűnik, hogy nem normálisak és nem mellesleg sorozatgyilkosok, akik karácsony környékén és az ünnep közeledtével sem szeretnének felhagyni rossz szokásaikkal. Ráadásul most jelmezben tehetik a rosszat.

Ha zöld utat kapna egy horrorra hangolt Joket és Harley Quinn közös film, akkor valahogy így tudnánk elképzelni a dolgot. Azt pedig szinte kizártnak tartom, hogy Christopher Jolley ne hasonló megfontolással hozta volna össze a forgatókönyvet. Mrs. Claus ugyanis egy az egyben egy Mikulásnénak öltözött Harley Quinn.

A főszerepben egyrészt az ír születésű Simon Phillips tűnik fel, aki Tanter vámpíros sorozatában az Age of the Living Dead-ben is szerepet kapott. Sőt láthatjuk majd Lance Henriksen oldalán a Gehenna: Where Death Lives című horrorban is jövőre.

A Mrs. Claus baseball ütőjét markolászó Sayla de Goede pedig tulajdonképpen első alkalommal kapott komolyabb filmes szerepet.

Az USA-ban pont ezekben a napokban mutatják be a végeredményt. A filmmel kapcsolatban viszont érdekesség lehet, hogy a hírek szerint már zajlik a folytatás előkészítése. 2019-ban Tanter, Phillips és de Goede ugyanis bemutatnánk a történet újabb felvonását is.

Ergo vagy nem a bűnüldözők járnak szerencsével vagy valami előzményfilmet ötöltek ki.

Apropó, ha Télapós horrorfilmeket keresel, akkor erre tessék. Itt pedig a krampuszos horrorfilmeket szedtük össze.

Once Upon a Time at Christmas előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE