Oszt veled mi van az Ash vs. Evil Dead 3. évad?

Hirdetés

Hol van már az Ash vs. Evil Dead 3. évad? Oké, persze, még nincs itt az ideje, hiszen eddig is ősszel érkezett az aktuális évad. Ám a Starz egyelőre nem közölte, hogy mikor kívánja bemutatni az újabb felvonást.

Nem lesz gyenge őszünk, akkor sem, ha szeretjük a horrorsorozatokat. Egyrészt érkezik majd a The Walking Dead, ami meglehetősen keménynek ígérkezik. Ne feledkezzünk meg a Stranger Things 2. évadáról sem, az ottani előzetes is őrült izgalmakat ígér.

Valami azonban hiányzik. Mi van a jó öreg Ash kalandjaival? Az ugyanis biztos, hogy az Ash vs. Evil Dead 3. évad berendelést kapott. Sőt a legutóbbi információk szerint a forgatások már be is fejeződtek. A munka mondjuk még nincs 100%-ban kész, az utómunkálatok zajlanak, de rendben történt minden. Ennek ellenére azonban a Starz, ahol a széria első két évadát láthattuk, nem igazán jelentette be, hogy mikor is szándékozik bemutatni az új évadot.

A Red Carpet Crash így nem volt rest rákérdezni az egyik illetékesnek számító Bruce Campbell-nél arra, hogy mégis mikor számíthatunk a premierre.

A főszereplő színész mókás választ adott:

„Ha megtudod, hogy mikor lesz a premier, akkor szólj nekem is. A Starz különböző okokra hivatkozva tologatja a premiert. Olyan időszakot igyekeznek találni, ami viszonylag üres. Szóval nem tudom. Lehet, hogy még idén ősszel de lehet, hogy 2018 első negyedévében folytatjuk.”

Campbell sem tud semmit és az interjú óta sem igazán kapott rá a témára a Starz.

Tény, hogy az Ash vs. Evil Dead horrorfronton azért kap konkurenciát. Campbell is a TWD-t és a Stranger Things új évadát emelte ki. Viszont az eddigi években is ott voltak a zombik, a nézettség pedig nem alakult rosszul. Más kérdés, hogy talán lehetne azon húzni egy ilyen lépés segítségével.

A bejelentés tehát még várat magára. Reméljük, hogy már nem sokat.

Ugyanezen interjúban egyébként a színész arról is beszélt, hogy komoly durvulásra készülnek most is. A 9. és a 10. rész olyan lesz, hogy eldobjuk az agyunkat és mindent megváltoztat majd a sorozat életében. Ergo a készítők már a negyedik évadra is készülnek. Bízunk benne, hogy annak berendelésében sem kell majd csalódnunk.

Megosztom:Share on Facebook14Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE