Parajelenségek reboot – Ha van rá igény, akkor jöhet!

Hirdetés

A Paranormal Activity sorozat bármilyen szörnyű is, de mégis a legsikeresebb horrorfilm franchise. Jason Blum pedig benne van a pakliban, hogy nem hagyná veszni az ebben rejlő további zöldhasút és reboot formájában ismét neki futnának egy kis szellemesdinek.

A Paranormal Activity franchise meglehetősen érdekes jelenségek a horrorfilmes palettán. Személy szerint kiválót aludtam az első részen, elbóbiskoltam a másodikon, muszájból megnéztem a harmadikot, hogy aztán a soron következő újabb részek és a spin-off egy az egyben kimaradjon érdeklődés hiányában.

Viszont vélhetően én vagyok a kisebbség ebből a szempontból, hiszen a mindösszesen 15 ezer dollárból készült első film 200 milliós hasznot és világsikert hozott a Blumhouse Stúdiónak. A számok egyébként is bődületesek. 28 millió dollárról beszélhetünk a franchise összes költségét illetően. Ezzel szemben pedig majd 900 millió dollárt termelt a film. Mi ez ha nem elképesztő kasszasiker.

2015-ben mondjuk úgy tűnt, hogy a Szellemdimenzióval zárul a történet. Azonban a Blumhouse háza táján egy interjú kedvéért ismét szóba került a dolog és talán Blum-ék terveznek még a franchise-zal.

Jason Blum és Christopher Landon éppen a Boldog halálnapot! című újdonságukat népszerűsítették, amikor a Cinepop-nak adott interjúban a Parajelenségek reboot is szóba került.

„A Paranormal Activity hatalmas űrt hagyott maga után. Viszont itt van mellettem Chris, aki négy Parajelenségek filmet is készített. Ha neki van ötlete a reboot-ot illetően, akkor mi nyitottak vagyunk.” – mondta Jason Blum.

Landon már nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban, de így ránézésre azt gondolnám, hogy a filmesek belógatták a Parajelenségek reboot ötletét. Aztán ha a rajongók részéről pozitív lesz a visszhang, akkor biztosan nem hagyják ki a ziccert.

Miért is tennék. Kell pár kamera a sarokban egy újabb történet, amiben nincs sok eredetiség, az egész kijön pár százezerből, és ha hoz pár milliót a konyhára már nyert ügye van a stúdiónak.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE