A Predatorok célja is fókuszba kerül

Hirdetés

2018-ban érkezhet a mozikba a Shane Black rendezésében készülő új Predator mozi. A film nem veszi semmibe a korábbi alkotásokat, sőt azt is megválaszolják nekünk, hogy mit is keresnek a ragadozók ezen a bolygón.

Alapvetően nagyon várjuk, ám titkon kicsit félünk is attól, hogy miként sül el a Shane Black-féle Predator mozifilm. Vélhetően Blacknél a legjobb kezekben van a franchise. Ráadásul a Thomas Jane által felvázolt történet sem tűnik annyira rossznak. Igaz a tesztvetítés után szárnyra kapott pletyka szerint, azért lehet okunk aggódni. Ezeken a próbákon ugyanis egy meglehetősen humorosba nyúló alkotás lett a végeredmény, amit állítólag néhányan nehezményeztek.

Nos, hivatalosan továbbra sem tudni, hogy ez igaz-e, ám Jake Busey elárult egy-két dolgot az új filmmel kapcsolatban.

A színész ráadásul mondhatni rendhagyó módon lesz tagja a stábnak. Ugyanis édesapja karakterének a fiát fogja alakítani. Izgalmas húzás, még ha apróságnak is nevezhetjük.

„A The Predator abszolút illeszkedni fog a franchise-ba. A ragadozók technológiájára összpontosít és az is kiderül, hogy mi a lények célja. Miért vannak itt és miért jöttek erre a bolygóra. Szerintem ez a szemlélet teljesen összhangban van az eredeti franchise-zal.”

Ez tulajdonképpen egybe cseng Shane Black korábbi nyilatkozataival, amelyben azt ígérte, hogy amit csinál az nem remake, inkább egyfajta folytatás lesz. Jack Busey nyilatkozata is ezt látszik megerősíteni.

Habár fentebb említették a kétes hírű tesztvetítést, azért érdemes hozzátenni, hogy ha a kelleténél több is lesz a humor, Shane Black korhatáros filmet ígért, így a zúzásnak sem leszünk híján. Ráadásul úgy tudni, hogy a sztori a kertvárosban játszódik majd.

Jack Busey mellett Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rodos, Keegan-Michael Key, Thomas Jane, Jacob Tremblay, Yvonne Strahovski, Alfie Allen, Sterling K. Brown és Edward James Olmos tűnik majd fel a filmben, amely jövő augusztusban mutatkozhat be.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE