Rampage: Tombolás (2018)

Hirdetés

A Rampage: Tombolás, a ’80-as évek végi videójáték, most a filmvásznon elevenedik meg. Dwayne Johnson küzd óriás állatokkal, kőkeményen, ahogy azt tőle megszokhattuk.

Rampage: Tombolás online film adatlap

Rampage: Tombolás (2018)

 

Magyar cím: Rampage: Tombolás
Eredeti cím: Rampage
Műfaj: akció, kaland, sci-fi
Premier (USA):  2018. április 13.
Mozipremier (Magyar): 2018. április 12.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Brad Peyton
Forgatókönyvírók: Ryan Engle, Carlton Cuse, Ryan Condal, Adam Sztykiel
Filmstúdió: New Line Cinema, Wrigley Pictures

Rampage: Tombolás története:

Davis Okoye (Dwayne Johnson) emlősökkel foglalkozik, az a fajta kutató, aki sokkal jobban „szót” ért az állatokkal, mint az emberekkel. A férfi nagyon szoros kapcsolatot kötött egy fogságban született, meglehetősen barátságos ezüsthátú gorillával. Azonban George, az egyébként nagyon intelligens állat egy rosszul elsült kísérletet követően hatalmasra nő és erőszakos, tomboló fenevaddá válik. Davis és csapata az óriás majom nyomába ered, hogy megpróbálják megakadályozni az állat szörnyű tombolását. Azonban hamar kiderül, hogy nem George az egyetlen óriás lény a környéken. Idővel ugyanis egy farkas és egy alligátor is feltűnik a színen.

Szereplők:

Jeffrey Dean Morgan, Dwayne Johnson, Joe Manganiello, Malin Akerman, Marley Shelton, Naomie Harris, Jack Quaid, Jake Lacy, Breanne Hill, Jason Liles, Matt Gerald, Destiny Lopez, P. J. Byrne, Gary Weeks, Emalie Noel

Képek, plakátok:

Előzetesek, videók:

 

Érdekességek:

Március elején kiderült, hogy egy héttel korábbra hozzák a film premierjét. Az ok igazán egyszerű, a készítők nem szeretnének farkasszemet nézni a Bosszúállók: Végtelen háborúval.

A Rampage: Tombolás a ’80-as években népszerű, azonos című videojátékon alapul. Az alapötletből egy négy főből álló írói csapat dobta össze a forgatókönyvet. Adam Sztykiel korábban A boldogító talán majd a Terhes társaság szkriptjét jegyezte. Ryan Condal nem először írt olyan filmet, amelyben Dwayne Johnson a főszereplő, a Herkules című filmen dolgozott, de a Kolónia című sorozat ötletgazdájaként is ismerős lehet a neve.

Az Emmy-díjas Carlton Cuse a Bates Motel, a The Strain és a Kolónia sorozatok dolgozott, de a szintén Johnson főszereplésével készült Törésvonal is a nevéhez köthető. Ryan Engle pedig a Non-stop című Liam Neeson film stáblistájáról lehet ismerős.

A Rampage: Tombolás rendezését Brad Peyton vezényelte, aki a Törésvonalon és az Utazás a rejtélyes szigetre forgatásain is dolgozhatott már együtt Dwayne Johnsonnal. Ezen kívül A démon arca című horrorfilmet is ő jegyzi.

A főszereplői hármas, Jeffrey Dean Morgan, Dwayne Johnson és Joe Manganiello mind tagjai a DC Filmes Univerzumának. Igaz Johnson és Manganiello bemutatkozása még várat magára.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE