Rendezőt kapott a Tremors sorozat

Hirdetés

Alakul, és ha nem is gyorsan, de formálódik a Tremors sorozat. Az már biztos, hogy Kevin Bacon visszatér a főszerepben, de Fred Ward megjelenésére is számíthatunk. A Syfy-ra érkező széria most rendezőt is kapott.

Az 1990-es Tremors – Ahová lépek, szörny terem igazi klasszikus, ami több kellemes percet is okozott és okoz a mai napig a rajongóknak. A film a 90-es években is siker volt, olyannyira, hogy viszonylag gyorsan kapott három folytatást és egy gyengén sikerült, gyorsan elhaló széria is fémjelezte a sztorit. A franchise örökös tagja igazából Michael Gross volt, aki a nem régiben készült ötödik részben is szerepet kapott, sőt a hatodik felvonásban is számíthatunk rá, hiszen 2018-ban ilyen is lesz. Jelenleg is zajlanak a forgatások.

Emellett a Syfy úgy érezte, hogy érdemes volna ismét megpróbálkozni egy sorozattal. Az elképzelést pedig nem is neveznénk teljesen agyament ötletnek, hiszen a producerek megnyerték maguknak és a közönségnek Kevin Bacon-t, de úgy tudni, hogy Fred Ward is visszatér. Ez mindenképpen érdekes és várakozásra ad okot a Tremors sorozatot illetően.

A projekt lassan formálódik, azonban a Deadline értesülései szerint a csatorna megtalálta a pilot epizód rendezőjét. Nos ő nem visszatérő lesz, viszont mégis amolyan családba marad módon egy horrorban jártas direktort sikerült szerződtetni.

Vincenzo Natali neve elsősorban a Kocka film kapcsán lehet ismerős, de a Hibridet is ő vezényelte illetve az elmúlt időszakban a Hannibal sorozaton, a Wayward Pines-on, a The Strain-en és a Westworld-ön is dolgozott direktorként. A komoly sorozatos múlt ellenére mégis most először készíthet pilot részt Natali.

A főszerepben persze Bacon karakter lesz, aki talán még mindig abban a hitben él, hogy egy hős. Viszont időközben megöregedett és az alkoholt sem veti meg, így aztán semmiképpen nincs csúcsformában.

A forgatókönyvet Andrew Miller készítette, aki korábban a Semmi című filmen már dolgozott együtt Natali-val is.

Kevin Bacon amúgy a sorozat producerei között is ott lesz. Reméljük, hogy jól sül el ez a sorozat próbálkozás.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE