Családklónozás Keanu Reeves módra – Replicas előzetes

Hirdetés

A NYCC-on bemutatkozott Keanu Reeves legújabb filmje is, amelyben klónozza a családját, ám kiderül, hogy ez nem feltétlen egy 10 pontos ötlet.

A New Yorkban rendezett Comic Con-on Keanu Reeves új filmje is megmutatta magát. A Replicas előzetes ráadásul egy egészen nyugtalanító és jónak tűnő sci-fi thrillert vázol az arra igényesek számára.

A történet főhőse Will Foster, aki tudós és nagyban ügyködik azon, hogy az emberi elmét egy gépbe is képes legyen átültetni. Az áttörés talán már közel, ám szörnyű dolog történik, a családja autóbalesetet szenved és a felesége és a gyerekei meghalnak. Reeves azonban gyorsan klónozza őket, így adva nekik újból életet. Azt viszont már korábbról tudjuk, hogy Istent játszani nem feltétlen ildomos.

A forgatókönyvet Chad St. John írta, akitől korábban a Támadás a Fehér Ház ellen 2. részét láthattuk, amitől azért 100%-ban nem dobhattuk hanyatt magunkat, igaz a műfaj is bőven más volt. Ez alkalommal talán egy kicsit erősebb történettel rukkol elő John. A rendezést pedig az a Jeffrey Nachmanoff vezényelte, akitől Az árulót láthattuk, de ő írta a Holnapután forgatókönyvét is.

Sajnos még nem tudni, hogy a film idén bemutatkozhat-e, állítólag még az utolsó simítások hátra vannak, így aztán premierdátumot sem kapott a film. A Comic Con-on viszont maga Keanu Reeves volt az, aki megmutatta az előzetest a nagyérdeműnek.

A szerep vélhetően sebeket is feltépett a színész életéből, hiszen 2001-ben volt párját, Jennifer Syme-t pont egy autóbalesetben vesztette el.

A Replicas-ban Reeves mellett Alice Eve (Sötétségben – Star Trek, A holló), Thomas Middleditch (A Wall Street farkasa, Kong: Koponya-sziget) és John Ortiz (Napos oldal, Halálos iram) is szerepet kapott.

Replicas előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE