Resident Evil: The Final Chapter, itt az első kedvcsináló + előzetes

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy hamarosan tényleg megérkezhet a Resident Evil: The Final Chapter-t. Milla Jovovich újra felhúzza a kesztyűt az élőhalott hordák ellen. Ám állítólag most már utoljára teszi ezt meg. FRISSÍTVE – Itt a japán feliratos előzetes

A hírek szerint a napokban megérkezik az első Resident Evil: The Final Chapter előzetes. Ezt vetítheti előre a most befutott nagyon rövid kedvcsináló is, amelyben kedvenc Alice-ünk motorozik miközben körülötte robbantgatnak. Ráadásul a robbanás egész jól néz ki. Gondolom CGI és ezzel azért az utóbbi résznek volt gondjai, elég gagyi effekteket sikerült összegereblyéznie Paul W. S. Anderson-éknak.

Meglátjuk mi történik most, hiszen a hírek szerint valóban ez lesz az utolsó Resident Evil mozifilm. A franchise-é, amit talán már sokkal korábban is be lehetett volna fejezni, hiszen a mennyiség erősen a minőség rovására ment az utóbbi időben. Viszont kell is ez a zárás, hiszen állítólag valamelyest keretbe foglal majd mindent a Resident Evil: The Final Chapter.

Ennek okán főhősünk visszatér oda, ahol minden kezdődött, Racoon City-be, hogy tegyen valamit a tényleg a kipusztulás szélére sodródott emberiségért.

Az Umbrella Corporation így összegyűjti erőit, hogy a végső összecsapásban le tudja nyomni a szörnyű apokalipszis túlélőit.

A Resident Evil: The Final Chapter elkészítése egyébként nem tartozott a könnyű menetek közé. A dolog talán ott kezdődött, hogy a 2012-ben bemutatott A kaptár: Megtorlás után bejelentették, hogy a stúdiónál kérnek még a pitéből. Úgy gondolták, hogy 2013 őszén neki kezdenek a munkálatoknak, aztán pedig 2014 szeptemberében be is mutatják a végeredményt. Viszont a számításba hiba csúszott, Milla Jovovich gyermekáldás elé nézett, így mindent elcsúsztattak. A premierdátumot végül 2016 végére tolták, bár ha hinni lehet a leírásoknak, ekkor csak Japánban lesz bemutató, a világ nagy részén majd csak 2017 elején dobják mozikba a Resident Evil: The Final Chapter-t.

Viszont maga a forgatás sem ment könnyen, két baleset is történt. Először az egyik kaszkadőr, Olivia Jackson sérült meg. Egy motoros jelenet felvételénél történt az eset, amikor a szemben lévő kamerát mozgató hidraulikus kar nem emelkedett fel időben. A nő ennek a fémkarnak ütközött neki és olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy 1 hónapig mesterséges kómában kellett tartani. Végül a bal karját is amputálták.

A Dél-Afrikában zajló forgatás viszont úgy tűnt el van átkozva, egy másik stáb tag az életét vesztette. Ricardo Cornelius-ra az egyik jelenethez használt Humvee-t vizsgálta, amit egy platformra rögzítettek, viszont nem megfelelően, lecsúszott a rámpáról és a falhoz nyomta Cornelius-t. A férfi tüdeje szétroncsolódott és habár a kórházba szállításkor még eszméleténél volt, nem tudták megmenteni, annyi vért vesztett.

Időközben megérkezett az új előzetes japán feliratos változata is. Mutatjuk:

Ismét egy kis frissítés. A Sony időközben a teljes előzetest is közszemlére tette:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE