Robert Englund egy Rémálom-filmet még bevállalna

Hirdetés

Habár a színész korábban úgy tűnt, hogy szögre akasztotta a kalapot, most mégis bevállalna egy újabb Rémálom-filmet.

Korábban Robert Englund úgy nyilatkozott, hogy semmiképpen sem szeretné újra eljátszani Freddy Kruegert. Ez azonban változott. Talán ehhez annak is köze lehet, hogy A Goldberg család című sorozat egyik legutóbbi részében felbukkant Freddy Kruegerként. Most pedig az Access-nek adott interjúban arról beszélt, hogy talán egy Rémálom-film még beleférne az életébe.

„Úgy tudom, most rebootolni akarják az egész franchise-t. Ehhez szükségük lesz egy új színészre, aki több részen keresztül alakítja a karaktert. Én maximum egyet még elvállalnék.”

A színész legutóbb a Freddy vs. Jasonben alakította a karaktert. Akkoriban pedig úgy tűnt, hogy talán a Freddy vs. Jason vs. Ash film is elkészülhet, ahol szintén ő játszotta volna az ikonikus karaktert. Ebből azonban nem lett semmi. 2010-ben pedig készült egy új Rémálom az Elm utcában film, ott viszont nem számítottak Englundra. A helyét Jackie Earle Haley vette át, a film viszont nem sikerült túl jól. Ez mondjuk nem is feltétlen csak Haley hibája.

Az elmúlt időszakban azonban ismét téma volt az új Rémálom-film. Ráadásul most, hogy Michael Myers már bizonyította, hogy a visszatérés lehet sikeres, talán a stúdió még inkább rajta lesz az ügyön. Nem régiben úgy tűnt, hogy a New Line Cinema inkább a Démonok között franchise és az Az film munkálataival van elfoglalva, így habár állítólag a szkript kész, a munkálatok nem kezdődtek meg.

Az mondjuk biztos, hogy ha sokáig húzzák, akkor Robert Englund nem fogja vállalni a szerepet. Már ha egyáltalán számítanak rá a készítők. Egy másik pletyka ugyanis arról szól, hogy Kevin Bacon a kiszemelt a Krueger szerepére. Na, mondjuk biztos, hogy ő sem lenne rossz választás.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE