Atyaég! Russell Crowe őrült zúzásba kezd!

0
2
Unhinged előzetes

Egészen felcsigázott minket Russell Crowe legújabb filmje! Az Unhinged előzetes ugyanis egy nagyon izgalmas pszichothrillert ígért, egy rettenetesen begurult új-zélandival a főszerepben!

A sort úgy hozta, hogy pont néhány héttel ezelőtt sikerült újra megnéznem a Rendes fickókat, amelyben Russell Crowe remekül hozza karakterét. Ráadásul a színészt A legharsányabb hangban is láthatjuk, nos alakra hasonlóan néz ki az Unhinged előzetesében is, ám karaktere ez alkalommal sokkal hidegrázósabb lesz.

Egy figurát alakít, akiben egyszer csak megtörik valami. Michael Douglas is járt már így, azonban ez alkalommal nem a rendszeren igyekszik kitölteni mérgét főhősünk, hanem egy édesanyát és annak fiát veszi célba. Eldönti, hogy alaposan móresre tanítja őket, a módszerekben pedig nem válogat!

A film forgatókönyvét Carl Ellsworth ötölte ki, akinek a Disturbiát, vagy Az utolsó ház balra remake szkriptjét is köszönhetjük, sőt a Vörös hajnal is az ő nevéhez köthető. A rendezést pedig a kevésbé ismert német, Derrick Borte vezényelte. Nyilván az előzetes alapján nehéz eldönteni, hogy igazán jó munkát végzett-e, de javasoljuk a bizalom megszavazását.

Crowe mellett, Caren Pistorius, Jimmi Simpson és Gabriel Bateman tűnik fel a filmben.

Az Unhinged előzetes tényleg elég para, vélhetően izgalmas filmhez lesz szerencsénk, ráadásul a tengerentúlon július 1-re  lőtték be a premiert, ami azt jelenti, hogy az egyik első újdonság lehet a koronavírus-járványt követően – már ha végül nem kell törölni ezt a dátumot, de bízzunk a legjobbakban. Meg persze abban, hogy a hazai mozikba is eljut ez a film!