Túlélő thriller Kentucky mélyén

Hirdetés

A filmes fesztiválokon már túl van Jen McGowan thrillerje a Rust Creek. 2019 elején pedig a tengerentúlon a nagyközönség előtt is megmutatják a többszörös díjnyertes alkotást.

A napokban befutott az első előzetes a Rust Creek című thrillerhez. A végeredmény egy túlélő thriller lesz, az előzetes alapján nem tűnik rossznak, de úgy néz ki nem is valami vérbő darabra kell számítani.

A főszerepben Hermione Corfield tűnik fel, aki egy fiatal, ambiciózus lányt alakít, aki végzős az egyetemen, most pedig egy állásinterjúra tart. A baj csak az, hogy a kocsija megadja magát a nem túl verőfényes Kentucky erdőség közepén. Két helyi vagány mondjuk megjelenik, de a legkevésbé sem segíteni akarnak, hősnőnk így menekülni kényszerül. Az erdőben pedig az elemekkel és a két idiótával is meg kell küzdenie, még szerencse, hogy Lowell (Jay Paulson) személyében felbukkan egy segítőkésznek tűnő fazon. A kérdés már csak az, hogy benne vajon meg lehet-e bízni. Az erdő közepén él, egyedül, a szándékai pedig tényleg nem egyértelműek.

Rust Creek előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE