Sam Neill csak kópéskodott? Mégis ott lesz a Jurassic World 2-ben?

Hirdetés

Habár legutóbbi nyilatkozatában Sam Neill cáfolta, hogy a jövőben bármi köze is lenne majd a Jurassic World franchise-hoz, most mégis úgy tűnik, hogy csak tréfált és megtévesztett.

A vártnál egy kicsivel később, de a Végtelen háborúval okosan nem hadakozva a héten megérkezett a Jurassic World: Bukott birodalom előzetese, ami elképesztő látványt és dinós izgalmakat ígér a rajongók számára.

Chris Pratt és Bryce Dallas Howard visszatérnek, amin nem is lepődünk meg. Ahogy pontosan tudhattuk azt is, hogy Jeff Goldblum ikonikus karaktere, Ian Malcolm is része lesz a sztorinak. Őt már az előzetesekben sem takargatták a készítők.

A Mr. Sunday Movies Youtube csatorna viszont megbízható forrásokra hivatkozva bizton állítja, hogy ha Malcolm-ot nem is, de egy másik nagy öregeket takargatnak előttünk. A csatorna készítői ugyanis tudni vélik, hogy Sam Neill, alias Alan Grant is része lesz az újabb résznek.

A dolog azért nagyon érdekes, mert amikor Goldblum szerződtetésére fény derült, akkor rögvest jöttek a kérdések, hogy vajon Sam Neill is csatlakozik-e. A színész, akkor határozottan állította, hogy ő már nem fog visszatérni, Grant megérdemelt pihenőjét tölti és pont.

A szóban forgó Youtube csatornánál azonban ennek ellenére állítják, hogy a készítőknek sikerült meggyőzniük a színészt a visszatérésről.

Neill ugyanis állítólag meglátogatta a Jurassic World: Bukott birodalom forgatását. Ez persze akár baráti látogatás, retro hangulatú múltidézés is lehetett, ám néhány feltételezik, hogy ennél bőven többről van szó.

Neill ugyanis egy sötétített üvegű autóból szállt ki és igyekeztek őt elrejteni a kíváncsi szemek és fényképezők elől.

A spekulációknak pedig se szeri, se száma. Néhányan úgy vélik, hogy Grant olyan fontos szerepet játszik a sztoriban, hogy igyekeznek teljes egészében eltitkolni, hogy nyáron a térdünket verje az állunk a mozikba. Mások úgy vélik, hogy maximum egy kisebb cameo szerep erejéig talán tényleg előkerül Grant, de többet nem várnak.

Nem kizárt, hogy a hátralévő hónapokban okosabbak leszünk ez ügyben, de benne van, hogy a Mr. Sunday Movies csak saját magának akart egy kis hírverést csinálni.

Megosztom:Share on Facebook16Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE