Sam Neill nem tér vissza a Jurassic Park-ba

Hirdetés

Habár már az első Jurassic World film kapcsán is felmerült a rajongókban a vágy, hogy jó volna, ha Sam Neill azaz Alan Grant ott lennei a Jurassic Park-ban és visszatérne a folytatásban, ám ez nem történt meg. A színész ráadásul biztos benne, hogy a folytatásban sem kap szerepet.

Sam Neill és Jeff Goldblum tökéletes párost alkottak annak idején, 1993-ban a Jurassic Park első részében. A folytatásokat azonban „felosztották” köztük. Az elveszett világban nem számoltak Grant professzorral. Az őt alakító színész mondjuk egy szerintem másik legendás szerepet kapott a Halálhajóban, ahol a dinóvadászasz helyett kitépte többek között a saját szemgolyóit.

A 2001-es harmadik Jurassic Park filmben azonban ismét behívót kapott, igaz ott meg Jeff Goldblum hiányzott.

A Colin Trevorrow rendezésében érkezett legutóbbi dinókalandból pedig mindkettőjüket kihagyták. A rajongóknak viszont nem titkolt vágyuk, hogy a két karakter visszatérjen. Ebből azonban aligha lesz valami.

Sam Neill a napokban a Scree Rant-nek adott interjút, amelyben több dolog is szóba jött. Például a jelenleg is forgó Thor: Ragnarok, ahol nagyon úgy tűnik, hogy a színész is szerepet kap. Valamint előkerült a jelenleg előkészületi fázisban tartó Jurassic World 2. része is.

A tervek szerint a forgatások jövő év elején kezdődhetnek, a kérdező pedig kíváncsi volt arra, hogy vajon Alan Grant visszatér-e a fedélzetre.

„Szerintem az a gond, hogy az emberek nem is tudják, hogy hova tűnt Alan Grant. A paleontológiával felhagyott. Megunta a dinoszauruszokat és az előlük történő rohangálást. Szerintem Ohio-ban telepedett le és könyvelőirodát nyitott. Szerintem ez történt Alan-nel. Vagy az is lehet, hogy meghalt.” – véli Sam Neill a karakterrel kapcsolatban.

Beszélt arról is, hogy igazából a stúdió részéről sem keresték őt, így nem is gondolja, hogy a Jurassic World második részében ott lesz Alan Grant.

Abban viszont biztosak lehetünk, hogy a J. A. Bayona rendezésében érkező Jurassic World 2-ben Chris Pratt és Bryce Dallas Howard visszatérnek. Nem tudni, hogy utóbbi vajon megint menekül-e magassarkúban a fenevadak elől.

Amúgy a sztoriról sem árultak el sokat, bár volt szó olyanról, hogy kilépnek a szigetről és esetleg a dinoszauruszok hadászati felhasználása, mint téma is bekerül a filmbe. Ezt az első felvonásban is pedzegette az egyik karakter.

A Universal Pictures 2018. június 22-re tűzte ki a premiert.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE