Santa Clarita Diet előzetes – Drew Barrymore a kannibál

Hirdetés

A Netflix februárban ismét robbantani készül. Legújabb sorozatukhoz Drew Barrymore-t és Timothy Olyphant-et is sikerült megszerezni. A Santa Clarita Diet előzetes egyelőre nem árul el sokat.

Talán nem is annyira indokolt előzetesnek nevezi a befutott videót, amiből kettő is van. A sorozatból ugyanis egyelőre nem mutatnak nekünk semmit, ellenben Drew Barrymore és Timothy Olyphant mókáznak egy kicsit és egy igen jó diétát ajánlanak az arra vágyók figyelmébe.

A Netflix február 3-tól teszi elérhetővé új sorozatát, aminek még az időzítése is elég jó. Ilyenkor újév táján amúgy is mindenki felesküszik a plusz kilók módszeres ledobálására. Ki sporttal, ki csak az evés terén önmérséklet gyakorlásával. Abba most ne is menjünk bele, hogy ezek a fogadalmak aztán meddig tartanak.

Mindenesetre Drew Barrymore-nek meg van a tippje. A Santa Clarita Diet ugyanis kiváló és mindenkinek ajánlott. Már ha bírod a vért és az emberhúst.

A sztoriról meglehetősen keveset tudni. Az biztos, hogy Barrymore és Olyphant egy házaspárt alakítanak majd. A feleség sajnos meghal, de valamilyen módon feléled, amolyan zombi formájában, azonban, hogy frissen tartsa magát emberhúst kell ennie.

Fontos hozzátenni, hogy a Netflix az ígéretek szerint inkább egy komédiát akar végeredményként elénk tárni, viszont annak azért a gore is része lesz, de ha minden igaz azért nem valami kőkemény horrorra kell számítani.

Az eddigi videók és az áthallásos poénok szerintem nagyon ülnek, talán a februári bemutató előtt a Netflix egy teljes értékű Santa Clarita Diet előzetes bemutatásával is előrukkol.

Hirtelenjében az iZombie juthat az ember eszébe. Bár engem ezek a talán tényleg semmitmondó előzetesek is jobban megfogtak, mint a CW sorozatának bármelyik felvonása.

A sorozat ötletgazdája Victor Fresco volt, aki a Dilinyósok és A nevem Earl című sorozatokon is dolgozott, előbbinek szintén kreátora volt.

Drew BArrymore és Timothy Olyphant mellett pedig Thomas Crawford, Christina Ferraro, Terry Walters, Ramona Young és Natalie Morales neve is feltűnik a stáblistán.

Reméljük, hogy valóban egy szórakoztató alkotás lesz a végeredmény. Februárban kiderül.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE