Schwarzenegger nem vállalta az új Predator filmet

Hirdetés

Most már biztosra vehetjük, hogy Arnold Schwarzenegger nem lesz ott a Shane Black rendezésében érkező új Predator filmben. Kár!

Korábban talán pont Shane Black volt az, aki elhintette, hogy szeretné megfűzni Arnold Schwarzenegger-t, hogy térjen vissza a vászonra az új Predator mozifilmben. Akkor nem igazán lehetett tudni, hogy mire jutott a tervét illetően. A rajongók többsége csak reménykedett abban, hogy Dutch Schaefer valamilyen módon azért szerepet kap az új filmben. Már csak azért is, mert habár eleinte reboot-ként hivatkoztak a dologra, kiderült, hogy sokkal inkább folytatásról van szó. Ez pedig rögvest teret adott annak, hogy akár az Osztrák Tölgy is újból egyik ikonikus karaktere bőrébe bújjon.

A The Wrap beszámolójából most kiderült, hogy Shane Black valóban nem a levegőbe beszélt. Tényleg volt olyan jellegű terve, hogy Dutch szerepet kap a folytatásban. A forgatókönyv egy korai vázlatát ennek mentén készítette el. Arnold úr azonban lefújta az egészet.

Erről már a Yahoo Movies-nak beszélt a színész, aki elárulta, hogy megkapta a forgatókönyvet, elolvasta, de nem igazán tetszett neki és nem is sikerült őt meggyőzni semmivel.

Mint az interjúból kiderül nem az volt a probléma, hogy Black terve egy kalap szart sem ér. Csupán Dutch Schaefer szerepelt volna nagyon keveset. Állítólag két mondatnál nem is igazán kapott volna többet. A kikötése pedig az volt, hogy ruházzák őt fel nagyobb és jelentősebb szereppel, akkor nincs akadálya semminek.

Ez azonban úgy tűnik, hogy végül nem történt meg.

Az már nem derül ki, hogy miért, talán Shane Black-nél rákérdeznek, ő pedig válaszolni fog. Mindenesetre érdekes, hiszen a hasonló koncepcióknál szeretik előrángatni a régi karaktereket is. Gondoljunk csak a Szárnyas fejvadászra, ahol azért Harrison Ford is lehetőséget kap. Ez több szempontból is jó döntés lehet, a rajongók is szeretik az ilyet. Black azonban úgy tűnik nem áll be a sorba. Ez mondjuk, lehet nem is akkora baj.

Az új Predator film 2018-ban érkezhet meg a mozikba, a forgatások pedig jelenleg is zajlanak. A főbb szerepekben Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key és Jacob Tremblay tűnhet majd fel.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE