Scully kiszáll az X-aktákból!

Hirdetés

Gillian Anderson, az X-akták Scully ügynöke úgy fogalmazott, hogy történjék is bármi, számára a 11. évad az utolsó a szériában!

Még picit a New York Comic Con-ra kanyarodnánk vissza, ahol ugye a FOX és az X-akták is jelen volt. A rendezvényen például megmutatták a jövőre érkező 11. évad előzetesét. A trailer egészen ígéretesnek tűnt, viszont ezt követően Gillian Anderson is adott egy interjút.

A színésznő elárulta, hogy neki biztosan az X-akták 11. évad lesz az utolsó.

Egészen pontosan a Screenrant munkatársa tette fel a kérdést az esetleg folytatást illetően, amire Anderson úgy válaszolt, hogy őt nem fogja érinteni a dolog. Ebből persze rögtön fakadt a kérdés, hogy akkor a 11. évadot miért vállalta be.

„Úgy éreztem, hogy a történet még nem ért véget. Úgy éreztem, hogy a rajongókban még lehetnek kérdések, amiket nem válaszoltunk meg.”

Kiderült, hogy igazából őt magát is meglepte, hogy végül igent mondott, de egy esetleges 12. évadra vélhetően nem mondana igent.

A csatorna szerint még egyébként is korai volna bármit mondani ezzel kapcsolatban, hiszen még zajlanak a 11. évad forgatásai.

Nézzük viszont a jó oldalát. Mivel Gillian Anderson szíve szerint ott hagyná a sztorit, így lehet nem kapunk egy újabb évadot, viszont a 11. felvonás talán minden szempontból kielégítő válaszokat adhat a rajongók számára a befejezést illetően.

Andersonnak mondjuk nem is lehet oka a panaszra, már ami a szerepeket illeti. A hajsza című sorozatban is találkozhattunk vele, de az American Gods-ban is kapott szerepet. Aztán augusztusban fejezte be a Crooked House című film forgatását, de a The Spy Who Dumped Me című produkcióban is találkozhatunk majd vele. Na meg ott a 2018-as premierrel tervezett Andorra című dráma is.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE