Sharknado 4 előzetes – A Cápavihar ismét lecsap!

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a The Asylum még mindig nem unja a banánt, a Sharknado 4 előzetes ugyanis megérkezett. Július végén pedig itt a negyedik rész. Köszönjük a cápák mindenható istenének, ha van olyan.

A The Asylum nevű stúdióhoz rossz minőségű, ócska filmek fűződnek. A kifejezetten zs-kategóriás, celluloid hulladékok, amelyek bűnös élvezetet okoznak az arra igényeseknek. A stúdió legnagyobb dobása pedig kétségtelenüől a Sharknado azaz a Cápavihar, aminek idén nyáron már a negyedik része érkezik. Abban pedig szinte biztosak vagyunk, hogy lesz ebből ötödik felvonás is.

A film a tengerentúlon július utolsó napján debütál. Vélhetően itthon sem kell rá sokat várni, legalábbis az elmúlt években a Universal hazai csatornája annyira jó fej volt, hogy már másnap szinkronos változattal igyekezett agymosást végezni.

A történet központja ez alkalommal Las Vegas lesz, a készítők pedig igyekeztek tovább gurítani a gyógyszerüket. A végeredmény megint a paródia jellegű agyatlan hülyeség lesz.

Ha pedig a cápavihar nem volna elég, akkor ez alkalommal tűzvihar, olajvihar és tehénvihar is várható. A tornádó legalábbis ezekkel az összetevőkkel is megjelenik az előzetesben.

Csak erős idegzetűeknek ajánlott a Sharknado 4 ez biztos. Viszont nekik alkoholra sem kell költeniük, hogy sorvasszák az agysejteket. A Sharknado 4 előzetes szerint ugyanis a film ezt bőven megteszi majd.

Fin Shepard, a cápák legnagyobb ellensége naná, hogy most is visszatér, ez alkalommal is Ian Ziering szakértő előadásában. Valamint az előző résznek egy érdekessége is volt. Nem derült ki, hogy Tara Reid karaktere meghalt vagy túlélte a harmadik felvonást. Nos erről a nézők dönthettek, akik arra szavaztak, hogy a színésznő visszatérjen, így ő sem marad ki. Sőt a mostani előzetesben a keze helyén egy fénykardot is láthatunk. Bár ez inkább marketingfogás lehet. Bár ki tudja, lehet a filmben is így abálja a cápákat. A készítőktől minden kitelik.

David Hasselhoffnak is tudtak annyit fizetni, hogy újfent akciózzon egy sort, sőt többek között Steve Guttenberg felbukkanására is lehet számítani. Úgy tűnik mindenki igyekszik minél lentebb adni.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE