Jaj! Ez fájni fog, itt a Sharknado 6 előzetes

Hirdetés

A SyFy annak idején nagyot durrantott a Sharknado filmmel, ami évről évre újabb és egyre röhejesebb folytatásokat kapott. Nincs ez másként 2018-ban sem, most már hőseink cápástól időutaznak.

Annak idején volt valami bájos idétlenség a Sharknado első részében. Agyament volt, gagyi volt, de ezzel komolytalan és az a fajta alkotás, ami annyira rossz, hogy már jó. A második részben erre igyekeztek rátenni egy lapáttal, ami talán nem sikerült. Azt követően pedig a lapátolás megmaradt, a minőség – persze tudom, sose volt – pedig egyre inkább leszálló ágban van. Az egyes részek agyamentségben és gagyiságban is igyekeznek túllicitálni a korábbiakat – igaz úgy tűnik, hogy egészen eddig.

A hatodik résszel ugyanis a hírek szerint menthetetlenül lezárul a széria – erre utalhat a The Last Sharknado: It’s About Time elnevezés is. Persze hisszük, ha nem látjuk, de a csatorna valami ilyesmit ígér, amivel nincs is túl nagy baj.

Ennek fényében viszont a Sharknado 6 előzetes igyekszik minden jó érzést áthágni és teljesen off-ra tenni a nézőjét. Igen, erre már az előzetes is képes és már annak fogyasztásához is ajánlott a nagyobb mennyiségű pálinka megléte.

A készítők az időutazásban láttak most fantáziát, így hát ennek mentén hőseink bejárják a különféle korszakokat, dinoszauruszok, Merlin története, a függetlenségi háború, és a vadnyugat is megelevenedik, de ez még igazából nem minden, bőven akad idő és helyszín, hisz az utolsó felvonásba mindent bele kell adni. Talán ez utóbbi fémjelzi, hogy a cápák terén is akadnak újítások, sárkánycápa és robotcápa is akad a repertoárban, a teljes agyeldobás reményében.

A rendezést természetesen most is Anthony C. Ferrante vezényelte, aki még sosem adta ki a kezéből ezt a bűnös élvezetet. Joggal merül fel a kérdés, hogy Ferrante vajon most mihez kezd magával. Megnyugtatásként viszont gyorsan jelezném, hogy a csatorna egyébként is igyekszik őt alapanyaggal ellátni.

Mit is mondhatnék még?! Én kérek elnézést!

Sharknado 6 előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE