Shyamalan az Üveg folytatásáról nyilatkozott!

Hirdetés

M. Night Shyamalan ügyesen megalkotta saját filmes univerzumát, az Üveg pedig jó eséllyel nagyot szól majd a mozikban. A rendezőt így nem meglepő, hogy már a folytatásról kérdezik.

A Vulture-nek adott interjút a direktor, amelyben már pedzegették, hogy mi fog történni, ha a saját maga által megálmodott és felépített univerzum újabb elemmel bővült. Shyamalan azonban nem biztos, hogy a rajongók számára kielégítő választ adott.

„Ha az Üveg akkorát vagy nagyobbat kaszál, mint a Széttörve, akkor biztos lesz egyfajta nyomás, hogy folytassuk. Viszont nem fogjuk. Az eddigi filmjeim folytatásának joga is nálam van, nem véletlen, hogy ezek sem kaptak folytatást. Egy ilyen univerzumépítgetés kevésbé vonz. Nincs benne semmi rizikó. Vagy legalábbis nem elég. Én az ilyesmiben nem vagyok elég jó. Nem is tudom, hogy mennek ezek a dolgok.”

Mondja ezt Shyamalan annak ellenére, hogy micsoda kópé módon sikerült a Sebezhetetlent és a Széttörve filmeket egymásba fűznie és egy csapásra felkelteni a rajongók figyelmét.

Egyrészt szomorúak lehetünk, hiszen valljuk be, úgy tűnik a rendező régi önmagára talált és remek rendezésekkel örvendeztet meg minket. Ez a filmes hármas pedig különösen figyelemre méltó. Ám így talán azt is megússzuk, hogy kifulladjon az egész és a folytatásokat követően egyre csak rossz szájízzel hagyjuk el a mozit.

Az Üveg, ami tehát úgy tűnik a sztori záró darabja lesz január 17-én érkezik a hazai mozikba.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE