SiREN előzetes – Egy véres legénybúcsú története

Hirdetés

Emlékszel még a 2012-es V/H/S című horrorfilmes antológiára? Na és az Amateur Night című részre? Gregg Bishop most abból a történetből készített teljes filmet. A SiREN előzetes kifejezetten jól sikerült.

Ugyan nekem nem az Amateur Night volt a kedvencem az amúgy kifejezetten jól sikerült V/H/S-ből, de tény, hogy egy egészen érdekes történetet kaptunk. Sőt maga a koncepció is nagyon jó volt, amit a V/H/S kitalált. Rövid történetek és egészen szép füzérre felpakolva.

Néhány producer viszont most úgy döntött, hogy továbbgondolja az akkori elképzelést. Tényleg nem vagyok benne biztos, hogy az Amateur Night volt az, ami a legjobban kiáltott az egészestét változatért. Viszont az is tény, hogy a SiREN előzetes egészen jónak tűnik. Véres, amikor kell, akkor vicces és összességében pedig akár egy nyerő valami is kisülhet ebből.

Már csak azért is, mert a rendezést sem egy kezdőre bízták. Na mondjuk Gregg Bishop nem az a minden héten filmet rendező fajta. Viszont a 2008-as Dance of the Dead című filmje egészen korrekt volt. Sőt kvázi a V/H/S-hez is van kötődése. Annak idején a 2014-es folytatásban, a Viral alcímet viselő antológiában volt egy kisfilmje neki is. A Dante the Great címet viselő felvonást vezényelte.

A SiREN-ben egy csapat srác kerül a középpontba, akik egy legénybúcsúra készülnek. Az egyikőjük megállapodik, azonban egy héttel a nagy nap előtt, szeretnének még egy kicsit kirúgni a hámból. Az is lehet, hogy utoljára.

A night club, amit kiválasztanak, azonban nem a legbetyárosabb hely. Sőt, elég gyenge a felhozatal táncos lányokból. Ám az egyik ott lévő ürge felajánlja nekik, hogy elviszi őket egy magánpartiba, ahol a táncos lányok azok a fajták, akik után az ember mind a tíz ujját megnyalja. Hőseink egy kicsit vacillálnak, de úgy döntenek, hogy érdemes belevágni a kalandba.

A különös underground buliban viszont hamar elszabadulnak az indulatok. Az egyik srác ugyanis kiszabadít egy fogságban lévő táncos lányt. Azonban hamar kiderül, hogy a csinos hölgy nem azért volt hét lakat alatt, mert gonosz emberek fogságba ejtettek, hanem ő maga a gonosz.

Nem állítom, hogy a SiREN előzetes egyedi megoldások millióit vonultatja fel. Ennek ellenére viszont mégis akár egy kellemes szórakozást nyújtó film is lehet a végeredmény. A potenciál szerintem simán benne van.

A nem mindennapi táncos lányt, amúgy Hannah Fierman alakítja, aki a V/H/S idevágó részében is szerepet kapott.

SiREN előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE