A bőrünk alá mászik a Slender Man előzetes

Hirdetés

2018 májusában érkezik a tengerentúlon a Slender Man című horror, amely végre megkapta az első előzetesét is. Egészen ígéretesnek tűnik a végtelen hosszú végtagú ember mozis bemutatkozása.

Slender Man, mint jelenség gondolom nem számít annyira újdonságnak. A figura még 2009-ben született meg, az érdekessége pedig az lehet, hogy ennek kvázi semmilyen előzménye nem volt. Egy Eric Knudsen nevű internetes fórumozó mémjéből „kelt életre”.

Néhány éven belül számítógépes játék készült a figura szereplésével és néhány filmes megjelenést is köthetünk a nevéhez. Voltak, akik a kialakult legendát mutatták be és hasonlók. A 2018-as Slender Man viszont egy mozifilm lesz.

A történetről egyelőre annyit tudni, hogy néhány kiruccanni vágyó fiatal kerül a címszereplő gonosztevő útjába, aki igyekszik mindenkit megőrjíteni és megölni.

A Slender Man előzetes mondjuk sokat nem árul el, de kedvcsinálónak akár tökéletes is. Sokak szerint az idei év egyik nagy meglepetése lehet a végeredmény. Így legyen.

Mondjuk a rendező, Sylvain White neve nem tudom, hogy nevezhető-e garanciának, hiszen korábbról például a Lökd a ritmust! vagy a Vesztesek bosszúja köthető a nevéhez. Ám hátha most sikerül valami igazán maradandót alkotnia.

A Slender Man megformálója egyébként a spanyol Javier Botet, aki például a Démonok között 2. részének Crooked Man figuráját is alakította. A színész egy érdekes növekedési rendellenségben szenved, nagyon magas, vékony és elképesztően hosszúak a végtagjai. Szegény, tökéletes Slender Man, illetve emellett is előszeretettel osztanak rá szörny szerepeket. A legutóbbi Insidious filmben vagy A múmiában is gondoltak rá a készítők.

Az USA-ban, 2018 május 18-án esedékes a premier, hátha nekünk sem kell sokat várnunk.

Slender Man előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE