Holy, Mary J. Blige! – Nagyon súlyos kígyós horror érkezik

Hirdetés

Gondolom a Straight Outta Compton megvan. Na, tudod, mit? Turbózzuk fel a dolgot egy bazi nagy kígyóvál és máris eldobog az agyad!

Kicsit talán nehéz mondani bármit is, akkor, amikor szóviccre alapozva készül egy paródia. Pedig a Snake Outta Compton esetében ez történt. A végeredmény viszont lehet, hogy egészen jó lesz. Óvatosan trashről van szó, ez már az előzetesből is kitűnik. Viszont könnyen lehet, hogy a film kellemes csalódást okoz majd.

Kezdjük ott, hogy nem az Asylum-féle szutyokgyár újabb termékéről van szó, hanem Hank Braxtan legújabb alkotásáról. Az úriember neve talán nem tartozik a legismertebbek közé, ezért álljon itt néhány infó róla. 2004-ben készített egy rövidfilmet, amelyben Freddy Krueger csapott össze a Szellemirtókkal. Ezt követően pedig hasonlóan nagy elmebetegségek következtek a karrierjében. Bár ennek fényében érdekesség lehet, hogy dolgozott az Insidious című horrorfilmen is.

Több nagyfilmje is készült már, a Snake Outta Compton előzetes viszont mondhatni mindent visz.

Alapvetően igényesnek tűnik a dolog, leszámítva a cseppet ordenáré megvalósítást kapó kígyót. Ám bízzunk benne, hogy az összképen ez sem ront majd sokat.

A történetben egy fiatalokból álló, feltörekvő rap csapat kapja a főszerepet. Hőseink kalamajkába keverednek és hogy, hogy nem, a terráriumban tárolt kis házi kígyójuk óriási mutáns lénnyé változik és emberre éhezik.

Igazából ezt ennél tovább cifrázni még nekem is nehezemre esik. A filmet valamikor 2018-ban szeretnék bemutatni a tengerentúlon. Azt meg, azért reméljük, hogy lesz akkora ökörség, hogy hozzánk is eljut majd egyszer.

A főbb szerepekben Ricky Flowers Jr., Motown Maurice, Donte Essien, Aurelia Michael, Joston Theney és Jon Kondelik tűnik fel.

Snake Outta Compton előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE