Sorozatgyilkos csajok – Tragedy Girls előzetes

Hirdetés

Az X-Men univerzumot is megjárt Brianna Hildebrand és Alexandra Shipp főszereplésével érkezik a Tragedy Girls, két teljesen agyament sorozatgyilkos csajjal a főszerepben.

Márciusban már a South by Southwest Filmfesztiválon megmutatta magát a Tragedy Girls című horror komédia, ami ráadásul egészen pozitív visszhangot kapott. Később aztán Svájcban, Kanadában és Ausztráliában is tiszteletét tette a produkció fesztiválos kereteken belül, míg októberben a tengerentúlon a nagyközönség előtt is premierkedhet.

A történet nem túl bonyolult, de állítólag elég szórakoztató.

Adott két iskolás csaj, akiket szó szerint megigéz a halál, megszállottjai a dolognak és elég beteges a gondolkozásuk. Egy saját online műsoruk is van, amelyben a kisvárosukban történt tragédiákat igyekeznek bemutatni, természetesen a helyiek legnagyobb ellenszenvének közepette.

Amikor pedig elkapnak egy sorozatgyilkost, akkor úgy döntenek, hogy nem adják őt át a rendőrségnek, hanem a helyére állnak, hogy még közelebbi kapcsolatba kerülhessenek a halállal.

A film forgatókönyvét Tyler MacIntyre (Patchwork), Chris Lee Hill (szintén Patchwork) és Justin Olson hozták össze. A rendezést előbbi úriember vezényelte.

Érdemes megemlíteni, hogy viszonylag impozáns szereplőgárdát sikerült összeverbuválni. Na jó, nem A-listás színészek, de mind-mind olyan szereplők, akik már ismertebb mozifilmekben is felbukkantak.

A főszerepet az X-Men univerzum két tagja kapta. Brianna Hildebrand a Deadpool-ban tűnt fel, Negaszónikus Tinitorpedó szerepében, ott lesz a folytatásban is. Alexandra Shipp pedig Storm-ként lehet ismerős az Apokalipszisből. A készítők jópofa módon az ő karaktereiket Cunningham-nek és Hooper-nek nevezték el. Gondolom a horrorrajongóknak egyik urat sem kell bemutatni.

Mellettük Az éhezők viadal sztárja, Josh Hutcherson is szerepet kapott, de a kanadai Kevin Durand (Vasököl, A megálló, The Strain sorozat) is felbukkan majd a végeredményben.

Tragedy Girls előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE