Sötét Univerzum: Meglepő karakterek érkeznek!

Hirdetés

A Universal Pictures nagyon úgy tűnik, hogy komolyan gondolja a szörnyfilmes univerzumot, ami időközben hivatalos nevet is kapott. Sötét Univerzum elnevezéssel illető a stúdió, ráadásul most néhány meglepő karakter feltűnését is megemlítették.

Most már nem is igazán napokat, hanem órákat kell várnunk arra, hogy a Tom Cruise főszereplésével készült A múmia reboot becsapódjon a mozikba. Abban mondjuk erősen bízunk, hogy a becsapódás nem von maga után egy oltári pofára esést, hanem az élmény is korrekt lesz. Na meg a stúdió is így ítéli meg a helyzetet és nem lesz semmi akadálya annak, hogy a Sötét Univerzum kibontakozzon a szemeink előtt.

Mondjuk csak halkan jegyezném meg, hogy bukás vagy nem, vélhetően a stúdió akkor sem ad STOP táblát a projektnek, hiszen csak 2019-ben szeretnék bemutatni a Sötét Univerzum következő darabját, addig meg az esetleges hibákat bőven orvosolni tudják.

Az egyetlen dolog, amiben problémát látok, hogy PG-13-as besorolást kapott a film, tehát nem lesz ez igazán horror. Persze a frászt azért 16-os karikával is rá lehet hozni az emberre, ha ügyesen csinálják. Remélhetőleg A múmia reboot esetében ezzel nem lesz probléma.

A folytatásban pedig újabb szörnyek és karakterek felbukkanására számíthatunk majd a Sötét Univerzumon belül. Erről most pont Alex Kurtzman nyilatkozott, aki A múmia reboot rendezője. Na meg amúgy a Sötét Univerzum főfelügyelője is. Az írói szoba vezetője.

„Már most tudjuk, hogy a jövőben Frankenstein, Frankenstein menyasszonya, Drakula, a fekete lagúna szörnye, az Operaház Fantomja, a Láthatatlan ember és a Notre Dame-i toronyőr is bemutatkozik. Ezekben a filmekben olyan karaktereket mutatunk be, akik nőni és fejlődni fognak, talán spin-off filmeket is kapnak. Nagyon érdekesnek tartom, hogy beleássuk magunkat a szörnyek mítoszába, hogy aztán a jól ismert figurákat néhány meglepetése karakterrel kapcsoljuk össze.”

Apropó meglepetés karakterek. Az Operaház Fantomja és a Notre Dame-i toronyőr mindketten ilyennek számítanak. Már csak azért is, mert a többiek felbukkanásáról tudtunk. Sőt az már kiderült, hogy Johnny Depp lesz a Láthatatlan ember. Míg Javier Bardem Frankenstein-ként tűnhet fel. Sőt Kurtzman ugyan nem említi, de állítólag Farkasember és Van Helsing is filmet kaphat, vagy legalábbis része lehet az univerzumnak.

A fantom és a toronyőr viszont szerintem a meglepetés karakterek közé tartozhatnak. Kurtzman a szóban forgó interjúban arról is beszélt, hogy bízik benne újabb nagynevek csatlakoznak majd a Sötét Univerzumhoz. Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Charlize Theron vagy akár Angelina Jolie olyan színészek, akiket szívesen látna a fedélzeten.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE