The Sound előzetes – Rose McGowan új horrorja

Hirdetés

A kör producerétől, Rose McGowan és Christopher Lloyd főszereplésével érkezik a The Sound. Jól hangzik nem? Meglátjuk, legyünk egy kicsit óvatosak.

Egy biztos, a The Sound című horrornak egészen jók a marketingesei. Első ránézésre ugyanis pont olyan filmnek tűnik, amire az ember felkapja a fejét. Az előzetest megnézve viszont kicsit talán lehűlnek azok a bizonyos kedélyek.

A kör producerétől. Harsogja a marketinggépezet. Na az a helyzet, hogy egy darabig kattingatnom kellett az imdb-n, hogy kiderüljön pontosan kiről is van szó. A producerek többsége ugyanis inkább B kategóriás akciófilmekkel rukkolt elő. Nem úgy Michele Weisler, aki valóban annak idején A kör 1. és A kör 2. producere volt, sőt a Hetedik érzéken is dolgozott.

Christopher Lloyd neve szintén jól csengő. Igaz hol van már A vissza jövőbe trilógia. Igaz ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a Doki feltűnése mindig üde színfolt egy filmben. A The Sound úgy tűnik erre is próbált alapozni.

Rose McGowan neve pedig szintén az ismertebbek közül való, bár meg nem tudnám mondani, hogy mikor láttam őt utoljára. Az elmúlt években szerintem kicsit el is tűnt ő.

A feketeleves részét a dolognak talán Jenna Mattison szolgáltatja, aki írója és rendezője a filmnek. Debütáló alkotása a The Sound. Persze valahol el kell kezdeni, de elsőfilmesként azért talán érdemes óvatosan kezelni a produkciót.

A történet amúgy egy Kelly nevű nő körül forog, őt alakítja McGowan. Hősünk írónő, aki meglehetősen szkeptikusan áll a természetfeletti dolgokhoz. Szerinte bullshit minden, ami ezzel kapcsolatos és egy blogon igyekszik ennek hangot adni. Amikor szembe találkozik egy városi legendával, mely szerint a metró is szellemjárta, akkor rögvest kap az alkalmon, hogy levonuljon és hangfelvételeket készítsen. Imádná, ha ezt a városi legendát is meg tudná cáfolni.

A baj csak az, hogy a föld alatti sötétben nagyon is úgy tűnik, hogy jelen van a természetfeletti, Kelly pedig nem biztos, hogy ép bőrrel megússza ezt a kalandot.

Azt hiszem Mattison-t nem illendő megvádolni azzal, hogy túlságosan eredeti volna az ötlet, amivel előállt. Ugyanakkor, ha a végeredményben egy-két csavart sikerült elrejteni, akkor még valami kis kellemes meglepetés is lehet ez a film.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE