Spin-off sorozatot kap az American Horror Story

0
1
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - DECEMBER 04: Screenwriter / Producer Ryan Murphy attends the ceremony honor him with a Star on The Hollywood Walk Of Fame on December 04, 2018 in Hollywood, California. (Photo by Paul Archuleta/FilmMagic)

Rálestünk a naptárra, nincs április elseje, pedig picit olyan. Ryan Murphy ugyanis közösségi oldalán jelezte, hogy spin-off sorozat készül az American Horror Story-hoz.

Egy antológia sorozat esetében tényleg felettébb érdekes hír ez, hiszen a spin-off szériák általában egy új történetet vezetnek be, vagy a korábbi sztori egy karakterét bontják ki kicsit jobban, viszont esetünkben ugye évadonként más és más történetet kapunk.

Egyelőre Ryan Murphy sem fejtette ki azt, hogy pontosan mire gondol. Most csak hangosan gondolkozva, de talán az is elképzelhető, hogy a már megismert történetekhez kanyarodunk vissza és ott bontanak majd ki a készítők még egy picit jobban bizonyos karaktereket vagy mozzanatokat. Talán ez lehet egy megoldás.

A bejelentés amúgy azért is érdekes, mert nem rég még arról lehetett hallani, hogy az FX az anyasorozatot illetően sem tudja, hogy mi is legyen a folytatás. Ami biztos, hogy az American Horror Story 10. évadának forgatásai nem tudtak elkezdődni időben, sőt egyes hírek arról szólnak, hogy a forgatókönyvet is alaposan át kell írni a koronavírus-járvány miatt, egy új helyszínen kell agyalniuk a készítőknek.

Mindenesetre a spin-off-nak is az FX adhat otthon, címében pedig nem igazán gondolták túl az egészet, American Horror Stories lesz az elnevezés, tehát kaptunk egy többes számot és szevasz!

Egy kis adalék az is, hogy a pletykák arról szólnak, hogy az új évadra nem csak Macaulay Culkin-t szerződtették, hanem egy bizonyos Jessica Lange is ott lehet a képernyőn. Ez utóbbi még erősen kérdéses, hiszen a színésznő visszatérésére eddig nem utalt semmilyen jel, ám úgy tudni, hogy az FX többek között azért is dönthetett úgy, hogy mégis kell az American Horror Story 10. évada, mert Lange újra szerepet vállalna a szériában.

Kíváncsian várjuk, hogy akár a 10. évadot, akár az American Horror Stories című spin-off-ot illetően milyen hírek érkeznek. Ryan Murphy most úgy tűnik nagyon aktív, hiszen nem rég kiderült, hogy a Netflixen a Scream Queen című sorozata is folytatódhat.