Stanley Tucci szigorúba adja elő – Patient Zero előzetes

A tengerentúlon jövő hónapban érkezik egy zombis film Stanley Tucci főszereplésével. A Patient Zero előzetes nem is tűnik rossznak!

Vannak filmek, amelyek gyorsan elkészülnek és vannak alkotások, amelyeknél kapkodásról szó sincs. Ez utóbbi kategóriába tartozik a Stefan Ruzowitzky nevével fémjelzett Patient Zero is. A zombifilm fejlesztése már meglehetősen régóta tart, azonban nem régiben sikerült a forgatások végére járni, most pedig ott tartunk, hogy a Patient Zero előzetes már nézhető.

Ráadásul a végeredmény talán nem is az egy tucat tizenkettő zombifilmek sorát erősíti majd. Azt mondjuk érdemes megemlíteni, hogy egy kisebb költségvetésű alkotásról van szó, aminek az előzetese, ennek ellenére tényleg szerethetőnek, sőt bizalomgerjesztőnek tűnik.

A sztori szerint egy atombunkerban járunk, ahol egy nagy maréknyi túlélő tengődik. Na jó, ennél talán több, amit ők csinálnak, ugyanis keresik a zombiapokalipszist követően az ellenszert. Úgy hiszik, hogy ha megtalálják az első fertőzöttet, akkor szerencsével járhatnak. Ráadásul a túlélők között van egy különleges fazon is, akit habár megharaptak, mégsem változott át, ember maradt és képes a zombikkal kommunikálni.

A bunkerban azonban csak hamar egy különleges zombi is felbukkan. A férfi ugyanis már egy továbbfejlett fertőzött, aki képes beszélni, nagyon intelligens, de a célja pont ugyanaz, mint hörgő társainak – elpusztítani minden embert.

Ez utóbbi figurát alakítja Stanley Tucci, ráadásul meglehetősen meggyőzően.

Mellette még Matt Smith, Natalie Dormer és John Bradley felbukkanására is számíthatunk.

A Patient Zeroval kapcsolatban talán tényleg lehetnek várakozásaink és remélhetőleg csalódnunk sem kell majd. A tengerentúlon digitális formában augusztusban, a mozikban pedig szeptemberben, hónap közepén érkezik a végeredmény. Magyar megjelenésről sajnos nincs hír, de hátha lesz forgalmazó, amelyik próbát tesz ezzel a zombis filmmel.

CLOSE
CLOSE