Katherine Waterston őrült nyomozásba kezd

Hirdetés

Előzetest kapott Katherine Waterston és Michael Shannon új thrillerje, a State Like Sleep. Izgalmas és fordulatos thrillert ígérnek a készítők.

Jó eséllyel a radar alatt húzna el Meredith Danluck legújabb rendezése, a State Like Sleep, azonban mégis felhívnám rá a figyelmed. A film a tengerentúlon 2019 év elején érkezik, a hazai bemutatót szinte kizártnak tartom, de hátha előbb-utóbb esetleg valamilyen formában hozzánk is eljut a végeredmény.

Erre aprócska esélyt azért van, hiszen habár Meredith Danluck neve nem is feltétlen ismert nálunk, filmjének szereposztása egészen zseniális. Katherine Waterston, Michael Shannon és Luke Evans is feltűnik. Illetve talán Michiel Huisman nevét is érdemes megemlíteni, aki a Haunting of Hill House sorozatban volt legutóbb látható.

A történetről egyelőre nem írtak sokat. A sztori szerint Katherine Waterston férje már egy éve halott. A nő azonban furcsa telefonhívásokat kap, amelyek hatására úgy dönt, hogy érdemes nyomozásba kezdenie. Férje halála pedig habár hirtelen történt, de lehet, hogy sokkal szövevényesebb annál, mint azt elsőre gondolta.

Az előzetes egész pörgős és úgy tűnik lesz kraft ebben a sztoriban.

State Like Sleep előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE