Eszement jó előzetest kapott a Stephen King-féle Az!

Hirdetés

Egy előzetesen már túl vagyunk a szeptemberben érkező Az film kapcsán. A napokban azonban a stúdió bemutatta a legújabb trailert. Kétséged ne legyen afelől, hogy sírva jössz majd ki a moziból.

Erősen bízunk abban, hogy szeptember 14-én remegve, könnyes szemmel jövünk ki a moziból. Persze nem azért, mert a salsa szósz megülte a gyomrunkat. Aztán hazafelé pedig minden olyan részt kénytelenek leszünk elkerülni, ahová nem érnek el a biztonságot adó lámpafények.

A Stephen King-féle Az film legújabb feldolgozása ugyanis egészen parádésnak tűnik továbbra is. Az első előzetes megérkezésekor már megmutatták nekünk, hogy a készítők igyekeznek egy elég durva filmet összehozni. Na meg talán azt is, Bill Skarsgard méltó Pennywise utód lehet.

Az ígéretek szerint egyébként is egy korhatáros filmre van kilátás, ami egyébként csak az egyik részét meséli el Stephen King könyvének. Csakis a fiatal szereplők szemszögéből láthatjuk majd az eseményeket. Ha pedig a film jól teljesít, már pedig Andres Muschietti és kis csapata ebben bízik, akkor 2018 elején elkészítenék a folytatást is, amelyben már a felnőtt karakterek kapnák a főszerepet. Érdekes koncepciónak tűnik. Az első részre pedig már csak azért is érdemes jegyet váltani, hogy lássuk miként harcolnak meg hőseink felnőttként az eszelős bohóccal. Nem mintha a könyvből nem tudnánk a végét, de mégis csak.

Ennek okán amúgy a mostani film a ’80-as években játszódik. Ha pedig lesz lehetősége a stábnak a második felvonás elkészítésére, akkor az már napjainkban zajlik. Tulajdonképpen az alapul szolgáló 1986-os könyvben sem volt ez másként.

Erősen hisszük, hogy az Az-film nem fog senkinek csalódást okozni. Az eddigi jelentések szerint tényleg egy durván jó filmre van kilátás. Szeptemberben okosabbak leszünk.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE