Stephen King szerint remek az új „Az” film

Hirdetés

Habár mi majd csak szeptemberben láthatjuk az új „Az” filmet, Stephen King-nek már tartottak egy zártkörű vetítést. Az író el van ragadtatva a végeredménytől.

A tervek szerint 2017. szeptember 7-én érkezik meg a magyar mozikba Stephen King „Az” című könyvének legújabb filmes feldolgozása. Persze addig még akad egy kis idő, viszont talán nem volna rossz, ha lassan egy előzetes is érkezne. Pláne annak fényében, hogy vélhetően már van egy meglehetősen előrehaladott változatban a filmből.

A hírek legalábbis arról szólnak, hogy Stephen King már megnézte , hogy mit is sikerült ez alkalommal kihozni a regényéből.

A könyv zseniális, ezt nem is kell ragozni. Viszont talán azok közé az írások közé tartozik, amelyekből nem egyszerű jó filmet csinálni. Ráadásul Stephen King művei között nem is az egyetlen ilyen. Persze a ’90-es években már tettek egy próbát ezzel, ami ráadásul nem is sikerült olyan rosszul.

A producerek pedig elérkezettnek látták az időt, hogy újból a vászonra küldjék Pennywise-t, a bohócot, illetve az identitást, amelyiknek ez a legkedvencebb megjelenési formája.

A film egyik producere Seth Grahame-Smith most az Instagramon tett közzé egy bejegyzést, amelyet Stephen King engedélyével közölt a rajongókkal:

„Steve kért meg rá, hogy áruljam el nektek, hogy a megnézte az „Az” filmet és üzeni, hogy nem kell aggódnia senkinek, a producerek és a stáb kifogástalan munkát végzett.”

Ha valami erre talán adhatunk, hiszen Stephen King nem rejti véka alá, ha a könyveiből készült filmek nem tetszenek az ízlésének. A Stanley Kurbick rendezésében készült A ragyogás például köztudott, hogy nem tartozik a kedvencei közé, leginkább azért, mert merőben más az egész, mint az írott változat.

A rajongók aggódása nem volt kérdés az „Az” film kapcsán. Nagyon várjuk, hogy mi sül ki a dologból, ugyanakkor kérdés, hogy valóban jó lesz-e. Például az új Pennywise, akivel kapcsolatban eddig megoszlanak a vélemények. Igaz eleddig csak fotókat láthattunk róla.

Azt továbbra sem tudni, hogy mikor érkezhet meg az első „Az” előzetes, de tűkön ülve várjuk. Na és rettentően bízunk benne, hogy Stephen King-nek igaza van és tényleg jól sikerült alkotás lesz a szeptemberben érkező horrorfilm.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE