Itt az újabb mumus – Stickman előzetes

Hirdetés

A Syfy igyekszik a Halloween időszakot megpörgetve a már jól ismert horrorfilmek mellett néhány újdonságot is bemutatni. Ilyen lesz például a Stickman is, amelyben egy újabb gonosz mumust ismerhetünk meg.

Ki ne félt volna gyerekkorában a mumusoktól. Az ágy alatt megbújó lényről, aki csak arra vár, hogy fellibbenjen a lábadról a takaró és máris érte nyúl. Vagy a szörnyről, aki a gardróbszekrényben várja, hogy amíg te a kedvenc kabátodért nyúlsz, ő a kezedért nyúljon. Fránya egy lények ezek, amelyek a horrortörténelemben már többféle néven is futottak.

Sheldon Wilsonnak köszönhetően most a Stickman ragadványnevet kapja a lény, amely álmodban kap el, ha nem vigyázol. Már pedig álmodban mégis, hogy tudnál vigyázni.

Sheldon Wilson neve egyébként ismerős lehet, ha máshonnan nem, akkor egy néhány nappal ezelőtti posztunkból. A Neverknock című horrorja szintén a Syfy Halloween keretein belül mutatkozhat be újdonságként. Wilson pedig nem pihent az elmúlt évben, két filmet is összehozott.

A csatorna október 21-én mutatja be a Stickman-t, amely egyébként Wilson előző és talán összes korábbi filmjéhez hasonlóan ránézésre minden eredetiséget igyekszik mellőzni.

A főszerepet a Stickman nevű lény kapja, akinek létezéséről Emma, a 7 éves kislány tud. Naná, hiszen a testvérét ez a lény ölte meg. Emma már idősebb, de úgy érzi, hogy a démoni lény még mindig a nyomában van.

Persze nem kell ezt túlgondolni, Wilson pedig nem is teszi. Ha pedig egy másfélórára ki tudja kapcsolni az embert, akkor talán félig nyert ügye van.

A filmben Dave Alaimo (Elit játszma), Beryl Bain (Bűnös utakon), Alanna Bale (Cardinal, Next Stop), Valerie Buhagiar (A 61-es főút) és Zoé De Grand Maison (Sötét árvák, Karácsonyi horrormese) tűnik fel a főbb szerepekben.

Stickman előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE