The Strain 4. évad előzetes

Hirdetés

Július közepén érkezik A kór legújabb évada, ami egyben a széria zárása is lesz. A The Strain 4. évad előzetes már nem is várat magára.

Az FX már korábban úgy döntött, hogy pontot tesz a The Strain sorozat végére. A csatorna jelezte, hogy a 4. évad lesz az utolsó, abban pedig erősen bízunk, hogy minden kérdés végére pontot biggyesztenek majd a készítők.

A premier július 16-án esedékes a tengerentúlon, így bőven itt volt az ideje annak, hogy összeszedjük a sorozattal kapcsolatos eddig megjelent videókat is híreket.

A The Strain 4. évad kilenc hónappal a harmadik felvonás zárása után veszi fel a fonalat. A világ meglehetősen elkezdett a sötétségbe zuhanni, az emberiségnek pedig nem feltétlen jók az esélyei.

A nukleáris csapásnak köszönhetően, amit a strigoi-k tettek lehetővé a Mesternek már arra is van lehetősége, hogy szabadon mozogjon, ami nyilvánvalóan nagyban megkönnyíti a dolgát abban, hogy végleg pontot tegyen az emberiség történetének végére. Az életben maradtaknak sem marad sok lehetőségük. Vagy együtt működnek vagy pedig a biztos halál vár rájuk.

Az időközben érkezett The Strain 4. évad előzetes leginkább a végét járó emberiséget mutatja. Valamint egy másik videó is befutott, amelyben a strigoi démon kerül elő.

A The Strain talán nem ütött olyan igazán nagyot, mint azt remélni lehetett. Őszintén szólva az első évad után én többnyire pihenő pályára helyeztem a szériát. Holott Guillermo del Toro és Chuck Hogan alapanyagul szolgáló regényfolyamát kifejezetten szerettem. Persze lehet én vagyok szigorú, hiszen csak megélt négy évadot a sorozat, ráadásul egy-két díjat is sikerült bezsebelniük a készítőknek.

Ami biztos, hogy a The Strain 4. évadban sem fognak hiányozni a korábban megismert szereplőink. Így Corey Stoll, David Bradley, Jonathan Hyde, Kevin Durand, Ruta Gedmintas, Miguel Gomez, Richard Sammel, Max Charles és Rupert Penry-Jones visszatérését is készpénznek vehetjük.

A 4. évad július 16-án érkező első felvonását J. Miles Dale rendezte, aki a széria egyik producere és ez elmúlt szezon során is akadtak már rendezői teendői.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE