Stranger Things 2. évad előzetes

Hirdetés

Ahogy azt a Netflix és a készítők ígérték a Superbowl napján megérkezett a Stranger Things 2. évad előzetes. Nagyon úgy néz ki, hogy ismét lesz nemulass  és egy új szörnyet is köszönthetünk majd.

A Duffer fivérek talán úgy betaláltak a Stranger Things című sorozatukkal, amit előzetesen ők sem gondoltak volna. A Netflixen debütált széria ugyanis jött, látott és simán győzött. A sci-fi és horrorrajongók egy csapásra kedvelték meg a végeredményt, ami számos előnnyel bírt.

Egyrészt amolyan retro életérzést próbált adni, ami sokunkban felidézte a ’80-as éveket és az akkori filmeket. Másrészt Duffer-ék rengeteg gyerekszínésszel dolgoztak, naná, hiszen a főszereplők is gyerekek. A szereplőválogatás pedig baromi jól sikerült. Egy rakás tehetséges gyereket láthattunk, akiktől nem igazán kezdtük el kaparni a falat. Vélhetően az ő karrierjük is beindul majd. Sőt van köztük olyan, aki számára biztosan van élet a Stranger Things-en túl is.

A Netflix eleinte kicsit mintha kérlelte volna magát, bár szerintem inkább a rajongók agyát akarták húzni a Stranger Things 2. évad berendelése kapcsán. Ugyanis először nem igazán volt egyértelmű, hogy a tesók zöld utat kapnak-e és folytathatják a dolgot. Persze ők rendre úgy nyilatkoztak, hogy ötletük az volna. A szolgáltató pedig csak hamar úgy döntött, hogy akkor jöjjenek azok az ötletek.

A Superbowl kapcsán pedig a Stranger Things 2. évad előzetes is befutott. Az első mozgókép, ami azért nyilván még nem egy teljes értékű trailer, inkább egy félperces kedvcsináló, reklám. Ám szükség volt már erre, mint egy falat kenyérre.

Az első videó mondjuk sokat nem árul el. Bár egy dolog mindenképpen lerántja a leplet. Nagyon úgy néz ki ugyanis, hogy egy újabb szörny üti majd fel a fejét a képernyőn. Erre mondjuk lehetett számítani, hiszen Matt vagy Ross egy korábbi interjúban már beszélt arról, hogy vélhetően az újonnan felfedezett világban más szörnyek is vannak nem csak a Demogorgon. Will Byers így lehet hazatért, de az Upside Down még egyáltalán nem végzett vele!

A szereplői névsor így fest:

Sean Astin, Paul Reiser, Brett Gelman, Linnea Berthelsen, Dacre Montgomery, Rob Morgan, Sadie Sink, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton.

A premier mondjuk még odébb van, a hírek szerint Halloween környékén debütálhat a Stranger Things 2. évad a Netflix-en.

A sorozattal kapcsolatos eddigi írásainkat itt találod.

Stranger Things 2. évad előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE